4 genç güreşçi bronz madalya için ter dökecek

Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası, milli güreşçilerin üst düzey mücadeleleri eşliğinde Polonya'da başladı.Polonya'nın Katoviçe kentinde organize edilen Avrupa Şampiyonası'nın ilk gününde mindere çıkan milli güreşçilerden Emre Demircan,...

Google Haberlere Abone ol
4 genç güreşçi bronz madalya için ter dökecek

Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası, milli güreşçilerin üst düzey mücadeleleri eşliğinde Polonya'da başladı.

Polonya'nın Katoviçe kentinde organize edilen Avrupa Şampiyonası'nın ilk gününde mindere çıkan milli güreşçilerden Emre Demircan, Mehmet Ali Daylak, Murat Ertürk ve Yusuf Can Zeybek, akşam seansında bronz madalya için mücadele edecek.

Hala Spodek Spor Salonu'nda yapılan Avrupa şampiyonasının ilk gün müsabakalarına milli güreşçilerin performansı damga vurdu. Sabah seansında mindere çıkan ay yıldızlı sporculardan 50 kiloda Emre Demircan, 60 kiloda Mehmet Ali Daylak ve 74 kiloda Murat Ertürk, repesaj mücadelelerinde rakiplerini dize getirerek akşam seansında bronz madalya için güreşmeye hak kazandılar.

96 kiloda Türkiye'i temsil eden genç pehlivan Yusuf Can Zeybek ise sırasıyla Polonyalı ve Gürcü rakiplerini mağlup etmesini bildi. Kalite seviyesi yüksek müsabakalar çıkartan Zeybek de akşam seansında bronz madalya için mindere çıkacak sporcular arasında yerini aldı.

Milli güreşçilerin madalya mücadelesi vereceği Gençler Avrupa Şampiyonası'nın 1. Gün akşam seansı müsabakaları TSİ 19.00'da start alacak.

CİHAN

Yorumlar