35. Dünya Tıp Oyunları'nda Denttürk finale kaldı

Bu yıl 35.'si Avusturya'nın Wels şehrinde düzenlenen Dünya Tıp Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden takımlardan Denttürk, finale yükseldi.Bulunduğu grupta Portekiz'le 1 - 1 berabere kalan, ardından Cezayir'e 2 - 0 yenilen Denttürk, Polonya'yı...

Google Haberlere Abone ol
35. Dünya Tıp Oyunları'nda Denttürk finale kaldı

Bu yıl 35.'si Avusturya'nın Wels şehrinde düzenlenen Dünya Tıp Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden takımlardan Denttürk, finale yükseldi.

Bulunduğu grupta Portekiz'le 1 - 1 berabere kalan, ardından Cezayir'e 2 - 0 yenilen Denttürk, Polonya'yı 3 - 2 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finalde ise Fransa'yı 7 - 0 gibi farklı bir skorla geçen Denttürk, yarı finalde turnuvanın favorisi 4 maçta 38 gol atan Biolostok Polonya'yı 3 - 2 mağlup ederek finale kaldı.

13 yıldır katıldıkları organizasyonda 3 şampiyonluğu bulunan Denttürk, yarın Türkiye saati ile 11.00'da Wels Stadı'nda Polonya'nın diğer bir temsilcisi Medyk Zagreb ile karşılaşacak.

Bu arada Denttürk takım kaptanları Murat Sözmen ve Şahin Filik, finale kadar zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, Polonyalı rakiplerini de yenerek kupayı Türkiye'ye getirmek istediklerini söylediler.

CİHAN

Yorumlar