3. Uluslararası Jet Model Fastivali 18 Mayıs'ta Antalya'da yapılacak

Türk Hava Kurumu(THK) - Corendon Havayolları işbirliğinde gerçekleştirilen 3. Uluslararası Jet Model Festivali, 18 Mayıs 2014 Pazar günü saat 12:00'da Antalya Karain Havaalanı'nda yapılacak. Organizasyon kapsamında THK-Corendon JetFest için...

Google Haberlere Abone ol
3. Uluslararası Jet Model Fastivali 18 Mayıs'ta Antalya'da yapılacak

Türk Hava Kurumu(THK) - Corendon Havayolları işbirliğinde gerçekleştirilen 3. Uluslararası Jet Model Festivali, 18 Mayıs 2014 Pazar günü saat 12:00'da Antalya Karain Havaalanı'nda yapılacak. Organizasyon kapsamında THK-Corendon JetFest için Antalya’ya gelen yerli ve yabancı 40 jet motorlu model uçak pilotu, hünerlerini sergileyecek.

Corendon Havayolları Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, etkinlikte gökyüzünde farklı hava araçları ve paraşütçüler akrobasi oyunları ile havacılık şovu sergileyecek. Jet model uçaklarının şovlarının yanı sıra balon, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Solo Türk uçağının kopyası olan model uçağın şovu, mikro light, paraglider, mosquito, paraşüt ve wingsuit atlayışı gibi birçok gösteri gerçekleştirilecek.

2011 yılında model uçak, paraşüt, yamaç paraşütü ve model uçak gibi havacılık eğitimleri vermek amacıyla Antalya’da THK Karain Havacılık Eğitim Merkezi'ni hizmete açan THK, havacılığı daha geniş kitlelere yaymak adına 2012 yılından beri Corendon Airlines sponsorluğu ile JetFest festivalini düzenliyor. Etkinlik için gün boyu şehrin belirli noktalarından ücretsiz servisler kaldırılacak.

CİHAN

Yorumlar