2017 Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası Türkiye'de

- Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Birliği (COMOF), 2017 yılındaki şampiyonanın Antalya'da yapılacağı açıkladı

Google Haberlere Abone ol
2017 Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası Türkiye'de

ANKARA (AA) - Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Birliği (COMOF), 2017 Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası'nın Türkiye'de düzenlenmesine karar verdi.

Türkiye Oryantiring Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, COMOF, Sırbistan’da gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında 2017 Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası’nın Antalya’da yapılmasını kararlaştırdı. Şampiyona 23-26 Şubat tarihlerinde düzenlenecek.

Toplantıda ayrıca 2018 yılındaki şampiyonanın Mısır'da, 2019'da da İspanya'da yapılmasına karar verildi.

Sırbistan'daki toplantıya, COMOF Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Oryantiring Federasyonu Dış İlişkiler Kurul Başkanı Tatiana Kalenderoğlu’nun yanı sıra Uluslararası Oryantiring Federasyonu (IOF) Güneydoğu Avrupa Bölge Koordinatörü Zoran Milovanovic ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda üye ülkeler Türkiye, Sırbistan, İspanya, Kıbrıs Rum Kesimi, Mısır, Karadağ, İtalya, Portekiz, İsrail, Makedonya ile birlikte Bosna Hersek yer aldı.

Türkiye'nin 2017'deki şampiyonayı en iyi şekilde organize edeceğini ifade eden Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, "Ülke olarak bu tür organizasyonları en üst seviyede yapıyor ve herkesten övgü alıyoruz. Antalya'ya gelecek konuklarımıza Türk misafirperverliğini bir kez daha göstereceğiz." diye konuştu.

Yorumlar