2016-2017 Okullararası Kros Yarışması

- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 20 okuldan 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada, bazı öğrenciler parkuru güçlükle tamamladı

Google Haberlere Abone ol
2016-2017 Okullararası Kros Yarışması

MUĞLA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu'nun krosu teşvik etmek amacıyla düzenlediği 2016-2017 Okullararası Kros Yarışması, Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 okuldan yaklaşık 250 öğrencinin katılımıyla yapıldı.

İskele Meydanı'nda toplanan öğrenciler, 8 kategoride bin 200 ila 5 bin metrede mücadele etti.

Bodrum'un İçmeler mevkisi ile İskele Meydanı arasında gerçekleştirilen yarışlarda, öğrenciler zaman zaman zor anlar yaşadı. Polis ve sağlık ekiplerinin eşliğinde koşan öğrencilerden bazıları etabı başarıyla tamamlarken, bazıları da zorlandı.

Yarışı tamamlayamayan bazı öğrenciler finişi ambulansla bitirmek zorunda kaldı. Yarış sırasında düşen ve bileğinden yaralanan bir öğrenci de kontrol amacıyla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaklaşık 3 saat süren yarışmada, küçük kızlarda Pelin Savaş, küçük erkeklerde Baran Zor, genç erkeklerde Mehmet Oğuz, yıldız erkeklerde Eren Ergüven, genç erkekler A grubunda Deniz Ergin, genç kızlar A grubunda Türkü Kaman, genç kızlar B grubunda Yağmur Güzleyen, genç erkekler B grubunda da Selçuk Bağlar birinci oldu.

Dereceye giren öğrencilere alanda düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Yorumlar