2. Sapanca Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası

- 9 kategoride 222 sporcunun katıldığı turnuvanın ikinci gününde, veteranlar mücadele etti

Google Haberlere Abone ol
2. Sapanca Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası

SAKARYA (AA) - Sapanca Belediyesi ve İstanbul Veteran Derneğince düzenlenen 2. Sapanca Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası'nın ikinci gününde, veteran sporcuların müsabakaları yapıldı.

Sapanca Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada 9 kategoride 222 sporcu müsabakaya çıktı.

İstanbul Veteran Derneği Başkanı Ferit Atabey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özel sporcuların da yarıştığı çocuklara ayrılan ilk günün ardından veteranların maçlarının başladığını belirterek, şunları söyledi:

"Sapanca Belediyesi'yle yaptığımız bu ikinci turnuvanın uluslararası niteliği var. Irak'tan, Lübnan'dan, Gürcistan'dan ve Rusya'dan gelen sporcularımız var. Turnuvaya 222 sporcu katılıyor. Turnuvaya 15 yaş altıyla başladık. Sonra 18 yaş altı, özel çocuklar, 30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 64-69 ve 70 yaş üstü sporcular kendi kategorinde yarışıyor. Şampiyonaya ilgi çok güzel. İstanbul, Bursa, Kütahya, Eskişehir, Adana, Kahramanmaraş, Bilecik gibi illerden gelen sporcu arkadaşlarımız var. Maçlar güzel gidiyor. Bugün grup maçları yapıldı. Yarın elemeler yapılacak. Finaller ve ödül töreniyle turnuvayı sonlandıracağız."

Turnuva yarın eleme ve final müsabakalarıyla sona erecek.

Yorumlar