17 Yaş Altı Futbol Milli Takımı elit tura hazır

- Antalya’da yapılacak 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası elit tur grup maçları için 17 Yaş Altı Futbol Milli Takımı hazırlıklarını tamamladı - Teknik direktör Hacıoğlu: - "Takımların arasında kesinlikle ayrım yapmaksızın kendi futbol prensiplerimiz doğrultusunda kendi hedeflerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun içinde Finlandiya maçı ile iyi bir başlangıç yapıp Almanya maçı ile de noktalamak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
17 Yaş Altı Futbol Milli Takımı elit tura hazır

ANTALYA (AA) - 17 Yaş Altı Futbol Milli Takımı yarın Antalya'da başlayacak 2017 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası elit tur grup maçları hazırlıklarını tamamladı.

2017 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası elit tur 1. grup maçları 23-28 Mart'ta Manavgat’taki Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanacak. Elit turda Türkiye, Almanya, Finlandiya ve Ermenistan ile aynı grupta mücadele edecek. Grup maçlarında milliler, yarın Finlandiya ile 25 Mart’ta Ermenistan ve 28 Mart’ta ise Almanya ile karşılaşacak.

Teknik direktör Mehmet Hacıoğlu yönetimindeki 17 Yaş Altı Futbol Milli Takımı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Berke Özer (Altınordu), Eren Bilen (Göztepe), Berkehan Biçer (Altınordu), Berkay Tekin (Altınordu), Berk Çetin (B. Mönchengladbach), Ramazan Emirhan Civelek (Galatasaray), Ozan Muhammed Kabak (Galatasaray), Bekir Melih Gökçimen (Galatasaray), Abdussamed Karnuçu (Galatasaray), Hasan Ali Adıgüzel (Akhisar Bld.), Egehan Gök (Altınordu), Kerem Atakan Kesgin (Bucaspor), Atalay Babacan (Galatasaray), Sefa Akgün (Trabzonspor), Umut Güneş(Stuttgart), Yunus Akgün (Galatasaray), Mert Efe Çölbeyi (Göztepe), Malik Karaahmet (Eintracht Frankfurt)

Elit tur grup maçları için aynı tesislerde hazırlıklarını sürdüren 17 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, bugün son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Hacıoğlu yönetimindeki milli futbolcular, antrenmanda ısınma, pas çalışması ve koşu yaptı.

Antrenman sonrası AA muhabirine açıklama yapan 17 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu, elit tur 1. grup maçlarının Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşeceğini belirterek Finlandiya, Almanya ve Ermenistan ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

Grup maçları için hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Hacıoğlu, "Takımların arasında kesinlikle ayrım yapmaksızın kendi futbol prensiplerimiz doğrultusunda kendi hedeflerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun içinde Finlandiya maçı ile iyi bir başlangıç yapıp Almanya maçı ile de noktalamak istiyoruz." dedi.

Toplam 32 takımın 4'erli 8 gruba ayrıldığı elit turda gruplarını lider tamamlayan takımlar ile tüm gruplar arasından en iyi 7 ikinci, 3-19 Mayıs'ta Hırvatistan'da yapılacak 2017 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. Ev sahibi Hırvatistan, finallere direkt olarak katılacak.




Yorumlar