1461 Trabzon Kulübü Başkanı Altuntaş:

- "Burada atama ile işler olmaz. Biz bu görevi devam ettireceğiz"

Google Haberlere Abone ol
1461 Trabzon Kulübü Başkanı Altuntaş:


TRABZON (AA) - Trabzonspor'un pilot takımı olan Spor Toto 2. Lig temsilcisi 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Turan Altuntaş, kulüpte yönetimin atamayla olmayacağını, görevlerini devam ettireceklerini söyledi.

Altuntaş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 1461 Trabzon için 3-5 gündür bazı dedikoduların yayıldığını belirterek, "Biz 1461 Trabzon olarak yolumuza devam ediyoruz. Tabii ki arkadaşlarımız ayrılabilir. Alttan gelen arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz." dedi.

Yönetimin amacının Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek olduğunu ifade eden Altuntaş, "Başka niyetimiz yoktur. Burada atamayla işler olmaz. Burası da AŞ de hepsi bizim. Biz Trabzonsporluyuz sonuçta. Biz bu görevi devam ettireceğiz. İlerleyen dakikalarda ne gelişir, oturup konuşulup anlaşılabilir. Arkadaşlarımızın hepsi de Muharrem Usta'ya destek vermiştir. Bize bu görevin başına gelirken konuşulup sözler verildi. O sözlerden dolaylı bu yönetim oluştu. Bu yönetim de görevine devam ediyor." diye konuştu.

Altuntaş, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta tarafından görevinden alınmak istendiği şeklindeki iddialara cevap vererek, şunları kaydetti:

"Biz Sayın Muharrem Usta'nın zamanında göreve geldik. Bu görevi devam ettiriyoruz. Burada Sayın Muharrem Usta'nın vermiş olduğu sözler var. O sözlerden dolayı yola çıktık. Buraya adam gibi geldik, adam gibi gideriz ama birilerinin atamasından, birilerinin konuşmasıyla olacak yanı yoktur. Biz yönetim kurulu olarak hep iyilikten yanayız. Bizim ikinci Trabzonsporumuz yok. Adam gibi geldik. Konuştukça iş derinlere gidiyor. Trabzonspor hepimizin. Burada yaşıyoruz. Allah nasip ederse burada öleceğiz."

Yorumlar