"11 puandan fazlasını hak ettik"

- Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın: - "Kadro kalitesine ve Trabzonspor'un oynadığı maçlara bakıldığında 11 puan hak ettiğimiz bir puan değildi. Çok daha fazla puan toplayarak üst sıralarda yer alabilirdik" - "Devre arası transferi için çalışmalarımız sürüyor. Scout ekibi, Trabzonspor'a uyacak, kadroda yer bulacağını düşündükleri oyuncuları bizimle paylaşıyor. İnşallah her şey iyi olacak"

Google Haberlere Abone ol
"11 puandan fazlasını hak ettik"


TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, kadro kalitesine ve ortaya koydukları futbola bakıldığında, 11 puandan daha fazlasını hak ettiklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 10 haftalık bölümünde, takım olma konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Bu dönemde her şeye rağmen kazanabilecekleri maçlarda puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Aydın, "Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor gibi maçlarda kayıplar yaşamasaydık, bugün ligde ilk 5 içerisinde yer bulabilirdik." dedi.

Takım olmayı başarmaları gerektiğinin altını çizen Aydın, "Biraz da futbol şansı yanınızda olacak. Kadro kalitesine ve Trabzonspor'un oynadığı oyunlara bakıldığında, 11 puan hak ettiğimiz bir puan değildi. Çok daha fazla puan toplayarak üst sıralarda yer alabilirdik. Önümüzdeki dönem bu şansızlığı üzerimizden atıp bir takım olarak sahaya çıkarak inşallah ligde hak ettiğimiz yerde olacağız." diye konuştu.


- "Beşiktaş maçı umut verdi"


Aydın, ligde en son 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçında ortaya koydukları futbolun, gelecek için umut verdiğini vurgulayarak, "Türkiye liginin en iyi takımlarından birine karşı iyi futbol oynadık. Deplasmanda oynanan ve ilk 15 dakikada 2-0 yenik düştüğümüz maçta takımın sahaya koyduğu direnç çok iyiydi. Hakem tarafında her zaman olduğu gibi sıkıntı yaşadık. İnşallah önümüzdeki dönem bunları yaşamayacağız." ifadelerini kullandı.


- "Transfer yapacağız"


Transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı, "Her geçen gün transfer konusunu daha da netleştiriyoruz. Hep beraber scout ekibi, başkan, hoca, oturup sürekli konuşuyoruz. İsteklerimiz doğrultusunda maçlar izlenip görüşmeler yapılıyor bu süre içinde. Devre arası transfer dönemi başladığında herkes nerelere hangi oyuncuları transfer edeceğimizi görecek." değerlendirmesinde bulundu.

Ocak ayında, transferlerle eksikliklerini gidereceklerini kaydeden Nevzat Aydın, "Scout ekibi, sürekli maçları izliyor. Trabzonspor'a uyacak, kadroda yer bulacağını düşündükleri oyuncuları bizimle paylaşıyor. Her şey iyi olacak." şeklinde görüş belirtti.


Yorumlar