"10 Temmuz Dünya Adanasporlular Günü"

- Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Her hafta coşkusunu arttırarak tribünleri dolduran iyi ve kötü günde futbolcusunun, yönetiminin ve bizlerin yanında olan taraftarlarımızın fair play çerçevesinde desteğini Süper Lig'de de bekliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
"10 Temmuz Dünya Adanasporlular Günü"


ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik ekip ve futbolcular, "10 Temmuz Dünya Adanasporlular Günü"nü kutladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'daki kampta sürdüren turuncu-beyazlılarda, "10 Temmuz Dünya Adanasporlular Günü" kutlandı.

Teknik heyet ve futbolcuların birbirini tebrik etmesinin ardından açıklamada bulunan teknik direktör Engin İpekoğlu, her sene yapılan bu coşkulu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan başkan Bayram Akgül ile tribünlerde kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Adana'da 10 Temmuz'da coşkulu bir kutlama yapılacağını belirten İpekoğlu, "Adanaspor ile şampiyonluk yaşamış bir teknik adam olarak başkanımıza, bu coşkulu organizasyonu gerçekleştirenlere, yarın Taşköprü'ye gelecek taraftarımıza teşekkür ederim. Her hafta coşkusunu arttırarak tribünleri dolduran iyi ve kötü günde futbolcusunun, yönetiminin ve bizlerin yanında olan taraftarlarımızın fair play çerçevesinde desteğini Süper Lig'de de bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan turuncu-beyazlı ekip, İpekoğlu yönetiminde günün ilk idmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Yorumlar