10. Gökova Bisiklet Turu

- Muğla Bisiklet Derneği tarafından düzenlenen 10. Gökova Bisiklet Turu Marmaris-Datça parkuru başladı.

Google Haberlere Abone ol
10. Gökova Bisiklet Turu
MUĞLA (AA) - Muğla Bisiklet Derneği tarafından düzenlenen 10. Gökova Bisiklet Turu Marmaris-Datça parkuru start aldı.
Sabah saatlerinde Marmaris şehir merkezinden yola çıkan yerli ve yabancı yaklaşık 300 bisikletçi, sahilden, önce İçmeler Mahallesine, sonra da Asparan mevkinde pedal bastılar.
Muğla Bisiklet Derneği yönetim kurulu üyesi Nihat Gençosman, Gökova Bisiklet Turunun 10'uncu yılını kutladıklarını söyledi.
Türkiye'nin çeşitli illerinden katılımın yanı sıra yurt dışından bireysel katılımcıların olduğunu dile getiren Gençosman, şu bilgileri verdi:
"Muğla'dan başladık. Çadırda konaklıyoruz. Marmaris'te kamp yapma imkanı olmadığı için apart otelde kaldık. Marmaris'ten sonra Aktur'da konaklayacağız. Datça'dan Bodrum'a feribot ile geçeceğiz. Bodrum'da konaklayacağız, en son Milas Ören'de konakladıktan sonra 5 gün sonunda 270 kilometrelik parkuru tamamlamış olacağız. Akyaka'da turumuz tamamlanmış olacağız. Keyifli beş gün geçireceğiz. Turumuz merakla bekleniyordu, ilgi yoğunluğu bizi mutlu ediyor."
10. Gökova Bisiklet Turuna yerli ve yabancı bisikletçilerin yanı sıra bir işitme bir de görme engelli sporcu katılıyor. Tur, 21 Mayıs'ta Akyaka'da tamamlanacak.

Yorumlar