1. Lig Kulüpler Birliğinin temelleri atılıyor

- Denizlispor Kulübü Başkanı Urkay: "İstanbul'da 12 Kasım'da buluşacak olan kulüp başkanları ile 1. Lig Kulüpler Birliğinin temelini atacağız ve Anadolu kulüplerinin sorunlarını masaya yatıracağız"

Google Haberlere Abone ol
1. Lig Kulüpler Birliğinin temelleri atılıyor


DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Süleyman Urkay, 1. Lig Kulüpler Birliğinin temelini atacaklarını ve Anadolu kulüplerinin sorunlarını masaya yatıracaklarını bildirdi.

Urkay, yazılı açıklamasında, öncülük yapmasıyla toplanma kararı alan TFF 1. Lig kulüp başkanlarının, 12 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da bir araya geleceğini belirtti.

Kulüp başkanları ile 1. Lig Kulüpler Birliğinin temelini atacaklarını aktaran Urkay, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da, 12 Kasım'da buluşacak olan kulüp başkanları ile 1. Lig Kulüpler Birliğinin temelini atacağız ve Anadolu kulüplerinin sorunlarını masaya yatıracağız. Kulüp başkanlarımızla iletişime geçtik ve İstanbul'da bir buluşma yapmak istediğimizi kendilerine ilettik. Anadolu kulüpleri açısından yararlı olacağını düşündüğümüz bu toplantıda, her kulübümüz kendi sıkıntılarını paylaşacak ve çözüm yollarını hep beraber arayacağız. Türk sporu ve 1. Lig kulüpleri için yararlı olmasını diliyorum."

Yorumlar