Siirt Belediyesinden dezenfekte çalışmaları

Siirt Belediyesi, kent merkezinde ana arterlerden başlayarak ara sokaklara kadar temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolları düzenli olarak yıkayıp kentin birçok noktasından çöpleri toplatırken,...

Google Haberlere Abone ol
Siirt Belediyesinden dezenfekte çalışmaları

Siirt Belediyesi, kent merkezinde ana arterlerden başlayarak ara sokaklara kadar temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolları düzenli olarak yıkayıp kentin birçok noktasından çöpleri toplatırken, araçların giremediği ara sokaklara Çöp Taksi ile ulaşılmaya çalışılıyor. Temizlik İşleri Müdürü Nasih Oran, özellikle bakteri oluşumuna ve çeşitli hastalıklara sebebiyet verici virüslerin üremesine önlemek amacıyla çöplerin konteynerlerin özenle temizlenerek hijyenik bir getirildiğini, esnafları ziyaret eden temizlik personelinin ücretsiz çöp poşeti dağıttığını aktardı. Temizlik uygulamasından memnun olan vatandaşlar, çöplerin düzenli olarak alındığını, caddelerin de periyodik olarak tazyikli su ile yıkanmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Yorumlar