Kardeşköy’de öğrenciler sosyalleşiyor

Aydın İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Okulumla Sosyalleşiyorum” projesi kapsamında Kardeşköy Ortaokulunda etkinlik düzenlendi.Kardeşköy Ortaokulu öğrencileri “Okulumla Sosyalleşiyorum” etkinliği kapsamında kendi...

Google Haberlere Abone ol
Kardeşköy’de öğrenciler sosyalleşiyor

Aydın İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Okulumla Sosyalleşiyorum” projesi kapsamında Kardeşköy Ortaokulunda etkinlik düzenlendi.

Kardeşköy Ortaokulu öğrencileri “Okulumla Sosyalleşiyorum” etkinliği kapsamında kendi yeteneklerini kullanarak oluşturdukları materyalleri sergilediler.

Düzenlenen etkinlik kapsamında oluşturulan stantları gezen protokol öğrencilerden yapılanlar hakkında bilgi aldı. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, ‘Okulumla Sosyalleşiyorum” projesinin Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatıldığını ifade ederek, “Bizim Aydın ilimizde 175 bin öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizin yıl içinde bulunacağı sosyal etkinliklerle kendilerini ifade etmelerini istiyoruz. Bu bir koro, tiyatro gösterisi, spor müsabakası olabilir, öğrencilerin sosyalleşmeleri bir aktivite içinde bulunmalarını istiyoruz. Bugün Kardeşköy Ortaokulumuz bir etkinlik düzenlemiş. Kendi yaptıkları çalışmaları bize gösterdiler. Biz bu çalışmaların Aydın ilimizdeki bütün okullarda olmasını öngörüyoruz. Bunun için bu projeye başladık. Çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

“Okulumla Sosyalleşiyorum” projesi ile eğitim-öğretim yılı boyunca düzenlenecek sosyo-kültürel faaliyetlere öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönelterek, kendilerini ifade etmelerini, sosyalleşmelerini, öz yeterlilik ve özgüvenlerinin gelişimini sağlamak amaçlanıyor.

Yorumlar