Siverek’te öğrenciler ağaç dikti

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı(TEMA) Siverek Temsilciliği işbirliğiyle Okullarda ağaç dikimi kampanyası başlattı.Kampanyaya...

Google Haberlere Abone ol
Siverek’te öğrenciler ağaç dikti

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı(TEMA) Siverek Temsilciliği işbirliğiyle Okullarda ağaç dikimi kampanyası başlattı.

Kampanyaya İlçenin Yenişehir mahallesinde eğitim ve öğretim yapan Mustafa Kemal Anadolu Lisesinde start verildi. Öğrenciler kendi elleriyle kazdıkları çukurlara, ağaç fidanları dikti. Ağaç dikme kampanyası hakkında açıklama yapan TEMA Vakfı ilçe temsilcisi Ahmet Ağırman; “Yeni eğitim-öğretim yılındaki ilk etkinliğimizi Mustafa Kemal Anadolu lisesinde öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirdik, bu etkinliklerimiz, bilgilendirme seminerleriyle birlikte geçen sene olduğu gibi devam edecek” dedi.

Ağırman desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’na, İlçe Şube Müdürlerine ve Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Karael’ e teşekkür etti.

Yorumlar