Twitter bu kez tamamen çöktü

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter sabah saatlerinde dünya genelinde 4 dakika servis dışı kaldı. Son günlerde Türkiye genelinde yaşanan internet bağlantısı sorunundan alakasız olan teknik sorun nedeniyle Twitter'a erişim zaman zaman sağlanamadı.

Google Haberlere Abone ol
Twitter bu kez tamamen çöktü
Twitter bu sabah saatlerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşadı. Twitter'a web üzerinden veya uygulama üzerinden girmeye çalışan kullanıcılar zaman zaman siteye erişim sağlayamadı.

Twitter 09:15 sularında eski haline dönerken, kullanıcılar zaman zaman tweet'lerine fotoğraf yüklemekte güçlük çekiyor.

Twiiter'da yaşanan sorun TweetDeck'i de etkiledi. Twitter'da önceden yaşanan sorunlarda TweetDeck hala çalışmaya devam ediyordu. Fakat bu kez yaşanan sorunda TweetDeck ile de erişim sağlanamadı.

Yaşanan sorunun ardından Twitter'da çeviri yapma özelliği çalışmıyor. Bunun dışında Twitter'ın bazı özelliklerinin de henüz çalışmadığı belirtiliyor.

İnternette son birkaç gündür erişim sıkıntısı ve hız problemi yaşanıyor. Türkiye'deki kullanıcılar, Cuma gününden bu yana WhatsApp, Facebook, Twitter ve YouTube gibi platformlara erişmekte zorluk yaşıyor. Twitter'da yaşanan bu sıkıntının Türkiye ile alakalı olmadığı ve dünya çapında yaşandığı ifade ediliyor.

Yorumlar