Facebook ve Twitter çöktü

Sosyal medya siteleri Facebook ve Twitter bu gece bilinmeyen bir nedenle çöktü

Google Haberlere Abone ol
Facebook ve Twitter çöktü
Sonhaberler.Com

Dünyanın en büyük iki sosyal ağı Facebook ve Twitter henüz bilinmeyen bir nedenle kesinti yaşadı. Her iki platform da dünyanın birçok ülkesinde belli bir süre kesintiye uğradı. Birçok sosyal medya kullanıcısı giriş yapmaya çalıştığı Facebook ve Twitter'a uzun süre ulaşamadı. Uzak sunuculardan da yapılan denemeler başarısız oldu.

Sosyal medya bağımlıları gece yarısına kadar farklı platformlar üzerinden kesintinin nedenini öğrenmeye çalıştı, ancak hiçbir yerden istenen cevap alınamadı. 

Genelde Türkiye'de toplumsal trajik olaylar sırasında kesintiye uğrayan Facebook ve Twitter'ın bu kez farklı nedenlerle diğer ülkelerde de kesintiye uğradığı belirtiliyor. 

Kesintinin neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili her iki platformdan da yakın zamanda bir açıklama gelmesi bekleniyor. 

YOUTUBE'A DA ULAŞILAMIYOR

Facebook ve Twitter'ın yanısıra Google'ın yan kuruluşu Youtube'a ulaşılamıyor. Google'a ulaşıldığı halde Youtube'a ulaşımın sağlanamaması akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Ayrıca Google'ın sosyal ağ Google+'a da erişim sağlanabiliyor. 

 

Yorumlar

melek demir Oyle bir sorun yok
sibel offfff
Akın KILIÇ Sosyal medya ve YouTube ile ülke kurtarılmaz . Türkiye deki yönetimin bir acizligi bence bu .
X Markı içeri mi aldılar benim attığım mesaj yüzünden :D HEHEHEHEEE
Aybuke Suriyedeki operasyonla ilgili instagram facebook YouTube gibi yerlerde yalan haberler yapıldığı için tedbir amaçlı olduğu en kısa süredede düzeltilecekmişş..!!