Zanlı ile tokalaşan Aytaç Özel: Şahsı hiçbir şekilde tanımıyorum

Meclis'te yumrukla saldırıyı gerçekleştiren zanlı Orhan Ö. ile tokalaşan ve o an güvenlik kameralarına yansıyan şahıs yerel seçimlerde MHP'den Elmadağ Belediye Başkan adayı olan Aytaç Özel çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Zanlı ile tokalaşan Aytaç Özel: Şahsı hiçbir şekilde tanımıyorum

Meclis'te yumrukla saldırıyı gerçekleştiren zanlı Orhan Ö. ile tokalaşan ve o an güvenlik kameralarına yansıyan şahıs yerel seçimlerde MHP'den Elmadağ Belediye Başkan adayı olan Aytaç Özel çıktı. Aytaç Özel, 'şahsı hiçbir şekilde tanımadığını', 'grup toplantısından çıktığı esnada herhangi bir vatandaş olarak yanına gelerek selam verip, kısa bir süre sonra da tokalaşarak yanından ayrıldığını' açıkladı.

Özel, güvenlik kamerası kayıtlarının yayınlanmasının ardından görsel ve yazılı basında 'Kim Bu Takım Elbiseli Adam' şeklinde yer alan haberlerin ardından yazılı açıklama yaptı. Aytaç Özel'in açıklaması şöyle: 10 Nisan 2014 tarihinde “Kim Bu Takım Elbiseli Adam” şeklinde görsel ve yazılı basında çıkan bazı haberler üzerine yaptığımız basın açıklamasıdır.

8 Nisan 2014 tarihinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı gerçekleştiren şahsın aynı gün Milliyetçi Hareket Partisi grup toplantısından çıktığımız esnada yanıma gelerek selam verdiği sonrasında ise tokalaşmak suretiyle yanımdan ayrıldığına dair görüntüler yer almış olup, bu yayınlarda şahsım zan altında bırakıldığından bu açıklamayı yapma zorunluluğumuz doğmuştur.
30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi Elmadağ Belediye Başkan adayı idim. Partimizin grup toplantısından çıktığımız esnada görüntülerde yer alan şahıs herhangi bir vatandaş olarak yanıma gelerek selam vermiş, kısa bir süre sonra da tokalaşarak yanımdan ayrılmıştır. Sonradan edindiğim bilgilere göre şahsın bizim seçim bölgemizde ikamet ettiği ve başka bir partinin üyesi olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım.
Buradan açıkça belirtmek istiyorum ki CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsı hiçbir şekilde tanımadığım gibi yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyorum.
Kamu oyunun bilgilerine saygıyla arz olunur. CİHAN

Yorumlar