Yücel Aydın ile Hep Birlikte Yeni Türkiye!

AK Parti'den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Yücel Aydın Hep Birlikte Yeni Türkiye hedefine ulaşmak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Yücel Aydın ile Hep Birlikte Yeni Türkiye!

1960 yılında Kars'ta dünyaya geldi.ODTÜ elektronik mühendisliğinde başladığı üniversite eğitimini  İTÜ Uçak ve Uzay bilimleri fakültesinde tamamladı.Dış ticaret ve kambiyo,şirket muhasebeci  ve İdare politika ve cemiyet davranışı  konularında sertifika  programlarını ve konferansları takip etti.Dış ticaret ve mühendislik konularında profesyonel bir firmada yönetici şekilde çalışmaya başladı ve kuruluş ortağı oldu.1989 yılında tıpkı bölgede çalışan kendi şirketini kurdu ve yirmiyi aşkın vatan ile iş yapmaktadır.

1998-2000 yılları arası,RP'nin kapatılma sürecinde ,DP ve YP birleşmesi ve vatan çapında örgütlenmesinde GİK üyesi ve Genel Başkan yardımcısı  şekilde vazife yaptı. RP ve AK Parti'den namzet adaylıklarında  bulundu.2001 yılından itibaren dünya,bölge ve vatan siyaseti konusu için politika ve  fikir yazılarını tertipli şekilde takip etmekte,teknik ve siyasal analizlerini üst seviye bürokrat,yönetici ve siyasetçilerin oluşturduğu ayrıcalıklı platformlarda paylaşıp müzakereler yapmaktadır.

Öğrencilik yıllarında itibaren ilgilendiği siyasal çalışmalara ilaveten talebe ve gençlik kuruluşları,çevre kültür ahlak dernekleri,hayır işleri,mülteci ve yetim çocukların korunması ve eğitimi konusu için aktif şekilde çalışmaktadır.Halen insan  gelişimi ve toplumsal hizmet Vakfı,Mimar Sinan mühendisler Birliği ve teknik üniversiteler Derneği yönetimlerinde vazife yapmaktadırlar.

Fatih İlçesi'nde ikamet eden yücel aydın;evli,(bir kız üç erkek)dört çocuk babasıdır.İyi derecede İngilizce,orta derecede Fransızca ve Arapça, iyi derece Orta Asya Türk lehçelerini bilmektedir.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar