Yıldırım: 11 yılın hesabını dünyada da ahirette de veririm

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini devreden Binali Yıldırım, çalışanlara hitabında, bu kadar gayret ederken bazılarının da fitne, dedikodu üretmeye, Türkiye’ye yapılan hizmetleri gölgelemeye yönelik bir takım faaliyetlerin içerisinde.

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım: 11 yılın hesabını dünyada da ahirette de veririm

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini devreden Binali Yıldırım, çalışanlara hitabında, bu kadar gayret ederken bazılarının da fitne, dedikodu üretmeye, Türkiye’ye yapılan hizmetleri gölgelemeye yönelik bir takım faaliyetlerin içerisinde bulunduklarını söyledi. Yıldırım, ''Şunu herkes iyi bilsin 11 yılın her saniyesinin her gününün hesabını dünyada da ahirette de veririm.'' dedi.

Konuşmasında, Türkiye'nin en büyük kamu yatırımı yapan bakanlığı olduklarını vurgulayan Yıldırım, rakamlarla bunları ifade ettikten sonra, ''Bunların birçoğu benim birebir takip ettiğim bildiğim şeyler olamayabilir. Ama hepsinden ben sorumluyum. Hepsinin hesabını da evvel Allah gönül rahatlığı ile verdik vermeye de devam ederiz.'' ifadelerini kullandı.

Yıldırım, köylerde şehirlerde gittikleri her yerde yapılan işlerin karşılıksız kalmadığını ifade ederek, ''Bizim için o büyük yorgunluğun arkasından gelen insanımızın kalbinden gelen duası her şeyin üzerindedir. Bize güç veren de o dur. Hukuku katledenlerin hukuku şantaj aracı olarak kullanıp ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin alacağı en büyük cevap da budur.'' şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar