Yeni Türkiye'nin yeni Karabük'ü olacak

AK Parti'nin kuruluşundaki temel taşlarından, deneyimli siyaset adamı Mustafa Yüce, Karabük'ten milletvekili aday adayı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Türkiye'nin yeni Karabük'ü olacak

Milli Görüş geleneğinden gelen, 2002 öncesinde olduğu partide gençlik kolları başkanlığı yaparak ilçede adeta gençlik ordusu kuran Yüce, inandığı davaya mebus şekilde hizmet etmek istiyor.

Bu kutlu yola sebep çıktığıyla ilgili düşüncelerini kaleme sektör AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yüce, şu izahatlarda bulundu:

Niçin mebus olmaya karar verdim, sebep politika ve sebep AK Parti?

Ülkemiz AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından buyana iri değişim ve gelişme içerisinde. Bunları tek tek sıralamak elbette olası değil.

Duble yollar, havaalanları, telekomünikasyon, hastaneler, okullar vs.

Bunlar tümü beş duyu organlarımızla pekâlâ başkalık edile isimlendirilen gelişmelerdir.

Bütün bunlara ilaveten AK Parti’nin bizlere kazandırdığı asıl en iri kazanım bunlardan da öte bir zihniyet değişikliğidir.

Devletin bütün kurumlarıyla bir ‘kimlik siyaseti’nden ziyade bir ‘hizmet siyaseti’ni öncelemesidir. İşte bütün bu gelişmelerin peşinde yatan sebep millete hizmeti ana sektör bu zihniyet değişikliğidir.

Ve bu değişiklik, Edirne’den Hakkâri’ye, Sinop’tan Hatay’a bütün ülke çapında kendini göstermektedir. Bu zihniyet değişikliğinin müspet sonuçlarını bir vesile ile Türkiye’nin farklı bölgelerine gezi etme imkânı olanlar rahatlıkla görebilir.

Türkiye 13 yıllık AK Parti hükümetleriyle Cumhuriyet tarihinin en muvaffakiyetli hizmetlerine imza atmaktadır. Bu hizmetleri sırf 780 bin km² den oluşan ülkemizin yansıra, Afrika’da, Orta Asya’da, Orta doğuda ve benim kökenlerimin yaşadığı Balkanlarda da görebilmek mümkündür.

Türkiye bu haliyle bir dünya ülkesi olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Sayın Başbakanımızın inanılmaz iri kongrede “büyük restorasyon” şekilde dile getirdiği yenilenme ve büyüme ve 2023 Türkiye’si hedefleri kuşkusuz bütün milletimizin gönlünde bir coşku oluşturmuştur

Özelde kendi etrafı ve çoğunlukla de ülkesi için hayalleri bulunan iri küçük herkes bu yeni Türkiye ideali çevresinde adeta kenetlenmiştir.

Bendenizde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun çizdiği Yeni Türkiye idealinde karınca kararınca katkımın olmasını dilek etmekteyim.

Bundan 14 sene öncelikle AK Parti’mizin müessese günlerinde teşkilatımızda vazife alırken, Türkiye’nin değişim ve gelişiminde yardım sağlayamasam da en azından “ağzına aldığı su ile Nemrudun ateşini söndürmeye giden karınca” misali, Türkiye’nin içinden geçtiği bu alıngan ve mühim dönemde, tarih önünde yan olduğumu deklare etmiş olacağımı düşündüm.

Belki bu sayede ati nesle bulunan görevimi ifa etmiş olacaktım.

İşte bu nedenlerle ilk kuruluşundan itibaren AK Parti saflarında aktif politika yapma kararı aldım.

Nasıl ki Cumhurbaşkanımınız ifadelerinde geçtiği şekliyle 3 Kasım 2002; Yeni Türkiye’yi müjdeleyen “Türk Baharı”nın tarihsel ise, 7 Haziran 2015 Yeni Türkiye’nin ihya ve inşasının en mühim adımının atıldığı tarih olacaktır.

Çok daha güzel yarınlara her zaman müşterek elele sevgi gönüle ulaşmak ümidiyle…

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar