Uysal'ın konuşmasında ekran bozuldu, Toptan konuşmasını yarıda kesti

AK Parti Ereğli ilçe Başkanlığı tarafından seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Uysal'ın konuşmasında ekran bozuldu, Toptan konuşmasını yarıda kesti

AK Parti Ereğli ilçe Başkanlığı tarafından seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Açılışta Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal, AK Parti'nin belediyecilik alanındaki başarılarını konuştuğu sırada projelerin gösterildiği ekran bozulurken, AK Partili Köksal Toptan konuşurken boğazında problem nedeniyle konuşmasını yarıda kesti.

Törende seyyar olarak kurulan ekran da Belediye başkan adayı Hüseyin Uysal'ın projeleri yayınlanırken, Uysal'ın Ak Partili belediyelerin hizmetini anlattığı ve partililere hitaben konuşması sırasında projelerin yayınlandığı ekran da arıza meydana geldi. AK Partili Milletvekili Özcan Ulupınar ise Mevcut Belediye Başkanı Halil Posbıyık' a yüklendiği konuşmasında, iktidarın çalışmalarını anlattı. Kendisinin de belediye başkanlığı yaptığını anlatan Ulupınar, "Bugün Ereğli'de doğru dürüst bir pazar yeri yok. Bir otogar yok. Ama herkesle kavga eden bir belediye başkanı var. Hiç kavga edecek birisini bulmazsa kendi milletvekili, ya da partisinin genel başkanıyla hatta aynanın karşısında kendisi ile kavga eden bir belediye başkanı var." dedi.

Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise konuşmasında 30 Mart tarihine dikkat çekti. Köksal Toptan verebilecekleri hizmetleri anlatmak istediği sırada boğazında ki problem nedeniyle konuşmasına devam edemedi. Korumalar tarafından verilen suyu içen Köksal Toptan'ın konuşmasına devam edemeyeceğinin anlaşılması üzerine partinin seçim müzikleri çalındı.

Tören konuşmaların ardından seçim bürosunun açılmasının ardından sona erdi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen çevik kuvvet ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı tören de 2011 yılında Belediye Başkanı Halil Posbıyık' la mahkemelik olan Türk Metal Sendikası yöneticileri yaklaşık bin kadar işçi ile törene geldi. 17 Aralık Büyük Yolsuzluk Operasyonu'ndan sonra Türkiye'nin gündemine, ayakkabı kutularındaki paralarla giren Halkbank’ın, Ereğli İlçesindeki şubesi, AK Parti’nin bayraklarıyla donatıldığı görüldü. CİHAN

Yorumlar