Ürün: Hata yapmış bakanların çocukları üzerinden partiye yükleniyorlar

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, hata yapmış bakanların çocukları yüzünden AK Parti’nin yıpratılmaya çalışıldığını öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Ürün: Hata yapmış bakanların çocukları üzerinden partiye yükleniyorlar

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, hata yapmış bakanların çocukları yüzünden AK Parti’nin yıpratılmaya çalışıldığını öne sürdü.

Ürün, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılacak 3 tesisin temel atma töreninde konuştu. Ürün, iftiralarla hükümetin yıkılmak istendiğini, milletin buna müsaade etmeyeceğini söyledi. Ürün, “Bir kısım devlet imkanlarını kullanarak hükümete pusu kurmaya ve AK Parti'yi karalamaya çalışanlar, bir kısım hata yapmış AK Partili bakanların çocukları yüzünden veya daha netleşmemiş kararlar yüzünden bizleri yıpratmaya çalışıp sizlerin kafasını bulandırmaya çalışıyorlar.” dedi.

Ürün, muhalefetin yıllardır iktidar olamamanın hırsı ile ne bulurlarsa onunla saldırıp bu hükümeti yıkmaya çalıştığını iddia etti. Ürün, “30 Mart'ta yerel seçimler ondan hemen 2 -3 ay sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Aylar öncesinden tezgaha başladılar. Tabii ki yurt içindeki karanlık odaklar ve onların içerideki destekçileri pek çok malzemeyi, maalesef gerçek bir muhalefet fonksiyonunu yürütemeyen muhalefet partilerinin eline verdi. Onlar da aldıkları bu kırıntıyla AK Parti’ye saldırmaya, hükümeti yıkmaya çalışıyorlar.” diye konuştu.

Bu seçimlerin bir yerel seçim ve belediye başkanlarının seçileceğini belirten Ürün, bir kısım ses ve görüntü kayıtlarıyla bu ülkenin dizayn edilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Ürün, şunları söyledi: “Bu ülkede hükümetleri de belediye başkanlarını da ve il genel meclis üyelerini de millet seçecektir. Çünkü demokrasi vardır, karar milletindir. Asla ve asla bunlara taviz vermemeliyiz. Hükümeti götürecekse bu millet genel seçimlerde götürecektir. Bu millet daha önce de hükümet değişiklikleri yapmıştır. Ancak hükümete yönelik bir kısım komplolarla, Başbakan'a yönelik iftiralarla bu hükümeti yıkmaya, ben inanıyorum ki bu millet müsaade etmeyecektir.” CİHAN

Yorumlar