'Türkiyeye dolaşıyorum haşhaşiye rast gelmedim ama çok harami gördüm'

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Haluk Pirimoğlu ve eski Erzurum Milletvekillerinden Cezmi Polat, Başbakan'ın hizmet camiasına yönelik çirkin yakıştırmalarıyla ilgili olarak, "Türkiye'yi geziyorum, bir tane haşhaşi ile karşılaşmadım.

Google Haberlere Abone ol
'Türkiyeye dolaşıyorum haşhaşiye rast gelmedim ama çok harami gördüm'

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Haluk Pirimoğlu ve eski Erzurum Milletvekillerinden Cezmi Polat,
Başbakan'ın hizmet camiasına yönelik çirkin yakıştırmalarıyla ilgili olarak, "Türkiye'yi geziyorum, bir tane haşhaşi ile karşılaşmadım. Ama her yerde haramiler ve onların arkasında 40 haramileri görüyorum. Bu seçimler haramilerle hesaplaşma günü olacak"

MHP Erzurum'da Büyükşehir ve bir çok belediye başkanlıklarını almada iddialı. Seçim çalışmalarına destek için genel merkezin Erzurum'da görevlendirdiği Pirimoğlu ve Polat, köy köy, mezra mezra, kapı kapı dolaşarak seçmenden oy istiyor. Başbakanın ve bazı eski bakanların isimlerinin de karıştığı büyük rüşvet ve yolsuzluk olayı ile ilgili olarak ülkenin sosyo- ekonomik olarak uçurumun kenarına geldiğini belirten Pirimoğlu ve Polat, 30 Mart seçimlerinin yerelde arınma olacağını söyledi.

MHP'ye ve başkan adaylarına vatandaşların büyük teveccühü olduğunu belirten Pirimoğlu, "Erzurum ve Erzurumlu milli ve manevi vasıflarıyla hep dikkatleri üzerine çekmiştir. Erzurum 90 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar uçurumun kıyısına geldi. 12 yıllık AKP iktidarı döneminde Erzurum koca bir köy haline döndü. Erzurumlu feraset sahibidir 30 Mart günü hasbi ve salihlerin yanında olup kendilerini Hak'tan yana olup Hak dostlarına zulmedenlere hesap soracaktır. 31 Mart sabahı Büşükşehir Belediyesi başta olmak üzere bir çok ilçe belediye başkanlıklarını kazanacağız." dedi.

Pirimoğlu, Başbakan'ın hizmet camiasına yönelik çirkin yakıştırmalarıyla ilgili olarak da, "Türkiye'yi geziyorum, bir tane haşhaşi ile karşılaşmadım. Ama her yerde haramiler ve onların arkasında 40 haramileri görüyorum. Bu seçimler haramilerle hesaplaşma günü olacak" diye konuştu.

MHP Erzurum eski Milletvekillerinden Cezmi Polat, 31 Mart'ta Erzurum'da büyük bir sürpriz yaparak büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarını kazanacaklarını söyledi. Polat, AKP iktidarı döneminde Erzurum'un sosyo- ekonomik olarak gerilediğini söyledi. MHP'li büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının servet sahibi olmak, halka hükmetmek yerine onlara hizmetçi olacağını dile getiren Polat, "Adaylarımız halka hakim olmak için değil hadim olmak için varlar. Erzurum'u koca köy haline getirdiler. Hava ve içme suyu kirlendi. Erzurumlu damacana ve pet şişelerle evine su taşır hale geldi. AKP'li belediyeler Erzurum'u 10 yıl geri götürdü. Bu şehirde adam gibi sese ihtiyaç var." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar