Türker, MHP Genel Başkanlığına aday oldu

MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker, MHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Türker, MHP Genel Başkanlığına aday oldu

Türker, düzenlediği matbuat toplantısında, bundan böyle politik partilerin tek benlik müesseselere dönüştüğünü, liderliğin otoriter ve despotik bir biçimde uygulandığını ve parti içi demokrasinin kalmadığını öne sürdü.

Liyakatin, umumi başkanın önünde el pençe divan durmak, ona biat etmekle belirlendiğini ileri devam eden Türker, körü körüne itaate ve köleleştiren zihniyete başkaldırdığını söyledi.

7 Haziran'da umumi seçimlerin yapılacağını hatırlatan Türker, "Milletin, Türkiye'nin bu fena gidişatına tahammülü kalmadı" ifadesini kullandı.

Türker, bu sebeple 21 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilecek MHP 11. Olağan Genel Kurulu'nda, umumi başkan adayı olmaya karar verdiğini bildirdi.

Sadece umumi başkanlığına değil başbakanlığa talip olduğunu anlatım eden Türker, "El ele sevgi gönüle verelim, iktidara yürümeyelim, koşalım. 21 Mart'ta biz bu makus tarihsel yenebiliriz. Bu vazife kutsal. Türk milletinin kaderini değiştirebiliriz. Bu sorun bundan böyle benim meselem değil Türk milletinin birliği, dirliği ve geleceği meselesidir" diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar