Toplantıyı basıp Mansur Yavaş’ın ekibine saldırdılar

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği toplantıya katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Toplantıyı basıp Mansur Yavaş’ın ekibine saldırdılar


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği toplantıya katıldı. Mansur Yavaş konuşmasına başladığı sırada bir kişi yerinden kalkarak toplantıyı provoke etmek istedi. Şahsın görevliler tarafından salondan çıkarılmasının ardından, kalabalık bir grupla tekrar gelen şahıs, Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar’ın ekibine saldırarak, dışarıda seçim araçlarının camlarını kırdı. Olayda CHP Gençlik Kolları üyesi bir kişide aldığı darbelerle yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında İvedik’te bulunan sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Sanayicilerin sorunlarını dinleyen Yavaş, başkan olduğu takdirde çözüm için her türlü yardımı sağlayacaklarını kaydetti. Yavaş’ın toplantı yaptığı sırada salonda bulunan bir kişi bir anda provokatif söylemlerde bulundu. Bu sırada salondaki görevliler tarafından dışarı çıkartılan şahıs, daha sonra kalabalık bir grup ile tekrar geldi ve Mansur Yavaş’ın ekibinde yer alanlarla tartıştı. Çıkan arbede de Yavaş’ın seçim için kullandığı araçların camları kırıldı.

Toplantıya gelmeden önce bu tür provokasyonların olacağı bilgisini aldıklarını ve kimseden de korkularının olmadığını belirten Mansur Yavaş, “Biz buraya gelirken salonda iki tana provokatörün olduğunu bize söylediler. Biz bunu, bilerek geldik. Ben bunlara pabuç mu bırakacağım, bunlardan mı korkacağım. Onları buraya gönderen ağa babalarından korkmadım ki, bunlardan korkacağım. Kolay değil, 20 yıllık bir imparatorluk bitiyor.” dedi.

Seçimlerden sonra yeni bir siyasi anlayışın geleceğini kaydeden Yavaş şöyle devam etti: “Ayın 31’inden sonra inşallah temiz bir yönetim gelecek, bu defterlerin hepsi açılacak ve tek tek tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız. Belli ki bunları öğretip göndermişler. Ben buradan onları gönderenlere rahmetli İsmet İnönü’nün sözüyle sesleniyorum Bir memlekette namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur.”

CİHAN

Yorumlar