TBMM idare yönetmeliğine ‘aşçıbaşı, şef garson’ ibaresi eklendi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı idari teşkilatı görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğine bazı eklemeler yapıldı.2013 tarihli ve 28691 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı...

Google Haberlere Abone ol
TBMM idare yönetmeliğine ‘aşçıbaşı, şef garson’ ibaresi eklendi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı idari teşkilatı görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğine bazı eklemeler yapıldı.

2013 tarihli ve 28691 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 5. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendine ‘aşçıbaşı, şef garson’ ibaresi, aynı yönetmeliğin 13. maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan ‘uygulama sınavlarını yapmak üzere’ ibaresinden sonra gelmek üzere “Genel Sekreter veya” ibaresi, aynı yönetmeliğin geçici 2. maddesine de “Aşçıbaşı ve şef garson kadroları için yapılacak ilk görevde yükselme sınavında norm kadroda atanacaklarda aranacak şartlar arasında yer alan gerekli öğrenim düzeyi bir alt öğrenim düzeyi olarak uygulanabilir.” eklemesi yapıldı.

CİHAN

Yorumlar