TBMM Başkanı Kahraman'dan başsağlığı mesajı

- TBMM Başkanı Kahraman: - "Milletimizin huzuruna kasteden insanlık düşmanı katiller, sinsice gerçekleştirdikleri saldırı ile halkımızın kendilerine duyduğu nefret duygularını bir kat daha artırmışlardır. Bu saldırılar, Türkiye’nin terörle mücadele kararlılığında en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecektir"

Google Haberlere Abone ol
TBMM Başkanı Kahraman'dan başsağlığı mesajı
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul'daki terör saldırısının vatandaşların terör örgütlerine duyduğu nefret duygularını bir kat daha artırdığını belirterek, "Bu saldırılar, Türkiye’nin terörle mücadele kararlılığında en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecektir." dedi.

Kahraman, İstanbul Vezneciler'de gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
"Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden hain eller, bugün sabah da menfur emellerine ulaşmak için İstanbul’da büyük bir vahşet sergilemişlerdir" ifadesini kullanan Kahraman, bombalı saldırıda şehit edilen polisler ile hayatını kaybeden vatandaşlara, Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
TBMM Başkanı Kahraman, mesajında şunları kaydetti:

"Milletimizin huzuruna kasteden insanlık düşmanı katiller, sinsice gerçekleştirdikleri saldırı ile halkımızın kendilerine duyduğu nefret duygularını bir kat daha artırmışlardır. Bu saldırılar, Türkiye’nin terörle mücadele kararlılığında en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecektir. Terör ve teröristle mücadelede gösterdiğimiz kararlı tutumun, özgürlük, güvenlik dengesi temelinde devam edeceğini özellikle belirtmek isterim. Güvenlik güçlerimiz, milli bütünlüğümüze kastedenlere hak ettikleri cevabı her yerde vermeyi sürdüreceklerdir."

Yorumlar