Tarhan'dan CHP'ye yeşil ışık!

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, CHP'den gelebilecek bir ittifak talebini değerlendirebileceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Tarhan'dan CHP'ye yeşil ışık!

Anadolu Partisi Başkanı Emine Ülker Tarhan, Bursa'da Anadolu Partisi'nin yeni il binasının açılışını yaptı. Açılışın arkasından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Tarhan, "İmralı'ya gidecek izleme heyetinden Cumhurbaşkanının dahi haberi yokmuş, öyle söylüyor. İzleme heyeti ile alakalı daha evvela akil insanlarla ilgili ne düşündüysem, ne söylediysem tümü aynen geçerli. Kullanıp atılan araçlar, enstrümanlar onlar. Seçim öncesi yapılan algı operasyonu, kamuoyu imalatı deniyor. Aslında AK Parti-PKK işbirliğinin bir devamı olduğunu düşünüyorum" dedi.

"İYİ POLİS KÖTÜ POLİS OYUNLARI"

Arınç ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarını değerlendiren Tarhan, "Arınç, 'Cumhurbaşkanı gerçeğe marjinal konuşuyor' diyor. Bu gerçekte Cumhurbaşkanına yalancı demek. Tam bir komedi. Burada her süre yapılan şey iyi polis fena polis oyunları var. Bu olaylarla, tiyatro oyunlarıyla gölgeleniyor. Herkes aldatmış, PKK aldatmış, cemaat aldatmış, savcılar aldatmış, herkes ve ben konu mankeni değilim diyor. Bu kadar aldatılan adam konu mankeni olur" diye konuştu. 

"PARTİLERLE İTTİFAKA SICAK BAKIYORUZ"

Genel seçimlere yaklaşırken partilerle ittifak konusu için izahat oluşturan Tarhan, "Ülkenin geleceği için her çeşit öneriyi değerlendiririz. CHP'den gelebilecek bir ittifak talebini de değerlendirebiliriz. Her şey yurt için değerlendirilir. Söz konusu vatansa ardı teferruat" halinde konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar