Şükür'den o pankarta cevap: Allah'ın yüzüne bakabilmek önemli

AK Partililerin kendileri gibi düşünmeyen Hakan Şükür’e öfkesi dinmiyor. AK Parti'den yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra ayrılan Hakan Şükür, her ortamda itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Şükür’ün adı önce spor salonlarından...

Google Haberlere Abone ol
Şükür'den o pankarta cevap: Allah'ın yüzüne bakabilmek önemli

AK Partililerin kendileri gibi düşünmeyen Hakan Şükür’e öfkesi dinmiyor. AK Parti'den yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra ayrılan Hakan Şükür, her ortamda itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.

Şükür’ün adı önce spor salonlarından silindi. Bununla yetinmeyen AK Parti, Şükür’ü memleketi Sakarya’da da hedef aldı. Daha önce hocası Ekrem Karaberber’in cenazesinde yuhalanan Şükür, bu kez yine memleketi Sakarya’da AK Partililerin pankartlı lincine maruz kaldı.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu gün Sakarya’da yapacağı Kent Meydanı miting alanına Şükür’ün TBMM’de eli alnındayken çekilmiş bir fotoğraf kullanılarak, ‘Abi ben Sakaryalıların yüzüne nasıl bakarım’ şeklinde ifadeler yer alan pankart asılarak küçük düşürülmeye çalışıldı. Pankart her yerden rahatlıkla görülebilecek şekilde Başbakan’ın posterlerinin yanında yer aldı.

ŞÜKÜR'DEN CEVAP

Hakan Şükür ise twitter hesabından o pankartı değerlendirdi. Şükür şunları yazdı: "Hırsızlığımız, arsızlığımız, yolsuzluğumuz yok. Sakaryalıların da, milletin de yüzüne bakarız çok şükür. Allah'ın yüzüne bakabilmek önemli" CİHAN

Yorumlar