SP'li Maslak: Kazanmak hakkı savunmaktır

Saadet Partisi (SP) Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, 30 Mart seçimlerinin galibinin demokrasi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Maslak: Kazanmak hakkı savunmaktır

Saadet Partisi (SP) Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, 30 Mart seçimlerinin galibinin demokrasi olduğunu söyledi. Maslak, kısıtlı imkanlarıyla iyi bir mahalli seçim çalışması yaptıklarını söyledi.

Maslak, yaptığı açıklamada, seçim sürecinde Manavgat belediye başkanı adayı İlhami Demiral, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarıyla birlikte uyumlu bir seçim çalışması yürüttüklerini belirtti. Maslak, seçim süresince Milli Görüş çizgisi kapsamında hep doğruyu söylediklerini ve hakkı savunduklarını kaydetti.

Seçim sonuçlarının, Manavgat ve ülke genelinde hayırlara vesile olması dileğinde bulunan Maslak, şunları ifade etti: "Yoğun bir seçim çalışmasının ardından halkımız tercihlerini yaptı. Saadet Partisi Manavgat teşkilatı olarak, bizler de elimizdeki kısıtlı imkanlar dahilinde elimizden gelen çalışmayı yaptık. Seçimlerde canla başla çalışan başta belediye başkanı adayımız İlhami Demiral, meclis üyesi adaylarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, tüm milli görüşçü kardeşlerimize ve oylarıyla bizi destekleyen herkese en kalbi şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Biz biliyoruz ki bu davada kaybetmek yoktur. Kazanmak, hakkı savunmaktır. Kazanmak doğrudan, iyiden, faydalıdan ve adaletten yana tavır almaktır. Kazanmak, doğru bildiğini söylemektir. Kazanmak nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmemektir. Bize düşen, kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edip, milletimizin ve tüm insanlığın saadeti için daha gayretli çalışmaktır. 30 Mart yerel seçimlerinin milletimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum. Seçilen idarecilerimizin Hakk'ın rızasına uygun işler yapması şartıyla başarılar diliyoruz."



CİHAN

Yorumlar