SP Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: Efsane belediyecilik unvanını millet taktı

İzmir'de SP Buca Belediye başkan adayı tanıtım şöleni, Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’ün katılımıyla yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
SP Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: Efsane belediyecilik unvanını millet taktı

İzmir'de SP Buca Belediye başkan adayı tanıtım şöleni, Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’ün katılımıyla yapıldı. Belediye Düğün Salonu’ndaki programa İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Buca adayı Cemal Arıkan, İl Başkanı Bayram Sakartepe, parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım şöleninde partililere hitap eden SP Genel Başkan Yardımcısı Tongüç, bugüne kadar milletin yüzüne bakamayacakları hiçbir icraatları olmadığını söyledi. 500 tane belediye yönettikleri dönemde bile yolsuzluğa bulaşan tek başkanları olmadığını, Millî Görüş belediyeciliğinin marka haline gelmiş bir anlayış olduğunu savundu. Tongüç, “Hiç kimse bizim için, ‘Bunlar belediye yönetemez.’ demez, çünkü biz kendimizi yerel yönetimlerde ispat ettik. Zaten milletimiz bizim hizmetlerimizi gördükten sonra, ‘efsane belediyecilik’ unvanını bize kendisi taktı. Bizde belediye başkanlığı çok zordur, gerçekten ateşten gömlektir. En başta bizim belediye başkanımız 24 saat çalışacak. Rüşvet almayacak, iltimas geçmeyecek. Dertdaş başkan olacak. Gece gündüz koşacak. Bunlar öyle kolay değil. Biz bugüne kadar milletin alınterine, hak ve hukukuna sahip çıktığımız için dört tane partimiz kapatıldı, beşinciyi kurduk ama şunu bilsinler ki 105 tane partimizi de kapatsalar bu milletin davasından vazgeçmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Büyükşehir adayı Özüdoğru ise, “Bütün insanlarımıza sesleniyoruz, gelin bu oylarınızı değerlendirin. Yönetime Millî Görüş'ü getirin de İzmir, Millî Görüş belediyeciliğinin tadını ve zevkini yaşasın.” dedi. Buca adayı Arıkan da Millî Görüşün sicilinde hiçbir bozukluk olmadığını dile getirerek, Buca için ciddi projeler hazırladıklarını bildirdi. İl Başkanı Sakartepe, İzmirlilerin önüne en yetenekli ve yeterli adayları çıkarma adına verdikleri sözü tuttuklarını ve en iyi neticeleri alacaklarını söyledi. CİHAN

Yorumlar