SP adayı Gökhan Gerçek gençlere güveniyor

Saadet Partisi (SP) Bursa Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, yaklaşan yerel seçim öncesinde Osmangazililerden büyük ilgi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Gökhan Gerçek gençlere güveniyor

Saadet Partisi (SP) Bursa Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, yaklaşan yerel seçim öncesinde Osmangazililerden büyük ilgi görüyor. En çok gençlerin ilgisinden memnun olan Gökhan Gerçek, gittiği her yerde gençlerle özel ilgilenip onlarla sohbet ediyor.

Saadet Partisi Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu belirterek, “Bizim için önemli olan gençlerimizin geleceğidir. Biz gençlerimiz için öncelikli olarak eğitim, istihdam ve spora önem veriyoruz.” dedi. Gerçek, 30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmeleri halinde sosyal ve eğitim açısından da önemli projeleri olduğunun altını çizerek, “Gençlere dönük projelerimiz olacak her gencimize tek tek ulaşacağız. Gençlere ne kadar hizmet versek azdır. Zira vatanımız, milletimiz ve devletimiz sağlam bir şekilde onların omuzlarında yükselecektir.” dedi.
CİHAN

Yorumlar