Seçim çalışması için Eskişehir'e gelen Unakıtan'a taraftar protestosu

Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan ve beraberindeki AK Partililer, Eskişehir'de taraftar tepkisine maruz kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Seçim çalışması için Eskişehir'e gelen Unakıtan'a taraftar protestosu

Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan ve beraberindeki AK Partililer, Eskişehir'de taraftar tepkisine maruz kaldı. Eskişehirspor'un antrenmanını AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanı adayı ile birlikte izlemeye gelen Unakıtan, bir grup taraftarın protestosuyla karşılaştı. Stattaki bir grup taraftar, Unakıtan ve beraberindekilere, "Statlarda siyaset istemiyoruz. Mustafa Kemal'in askerleriyiz." diye bağırdı. Unakıtan ise kendisine protesto eden taraftara, el sallayarak yanıt verdi.

Maliye eski Bakanı ve geçen dönem AK Parti'den Eskişehir milletvekili olan Kemal Unakıtan, yıllar sonra ilk kez seçim bölgesi Eskişehir'e geldi. Yerel seçimlere sayılı günler kala kente gelen Unakıtan, AK Partili milletvekilleri ve belediye başkan adayları ile bazı ziyaretlerde bulundu.

TARAFTAR'DAN UNAKITAN'A: "STATTA SİYASET İSTEMİYORUZ"

Unakıtan, ilk olarak Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ı ziyaret etti. Başkan Hoşcan, Unakıtan'a ziyaretin anısı olarak futbolcular tarafından imzalanmış Eskişehirspor forması hediye etti. Unakıtan, ziyaretin ardından beraberinde Başkan Hoşcan, AK Parti milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Büyükşehir Belediye başkanı adayı Harun Karacan'la birlikte Atatürk Stadyumu'ndaki Eskişehirsporlu futbolcuların antrenmanını izledi. Bu arada, tüm antrenmanlarını Hanefi Demirkol Tesislerinde yapan Eskişehirspor'un aylardan sonra ilk kez bir antrenmanını şehrin ortasındaki Atatürk Stadı'nda yapması dikkat çekti. Unakıtan ve beraberindekiler stadyumda ilk olarak kapalı tribününün önüne giderek burada antrenmanı izleyen taraftarı selamladı. Ancak karşılarında Unakıtan ve AK Partili milletvekilleri ile başkan adayını karşılarında gören bir grup taraftar ilginç bir protesto da bulundu. Tribündeki bir grup taraftar, Unakıtan ile yanındaki milletvekili ve adayı tepki göstererek, "Statta siyaset istemiyoruz. Biz Mustafa Kemal'in askerleriyiz." diye bağırdı. Unakıtan, bu tepkiye taraftara el sallayarak karşılık verdi. Unakıtan ve beraberindekiler, taraftardan gördükleri bu beklenmedik tepki üzerine tribünlerden uzaklaştı.

UNAKITAN’DAN SEÇİM ÖNCESİ ESKİŞEHİRSPOR'A SÜRPRİZ ZİYARET DİKKAT ÇEKTİ

Unakıtan, ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcuların yanına gitti. Unakıtan, seçimlere az bir süre kala yaptığı bu sürpriz ziyaretinde Eskişehirsporlu futbolculara tatlı ikram etti, onlara başarı dileklerini iletti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la da görüşen Unakıtan, Sağlam'dan takımı şampiyon yapmadan başından ayrılmamasını istedi. Unakıtan, Sağlam'a, "Bak hocam, bir şey söyledim başkana. Dedim ki, hocamızı bizi şampiyon yapana kadar salmayın. Bir an önce şampiyon yap bizi. Deftere de yazdım, şampiyonluk bekliyorum." dedi.

Eski bakan Unakıtan'ın şampiyonluk sözü talebine ise Ertuğrul Sağlam, "Bunu da görüşelim de şampiyonluk için neler lazım onları da söyleyebilirseniz." cevabını verdi. Kaptan Sezgin de, futbolcu arkadaşları adına Unakıtan’ın elini öptü.


CİHAN

Yorumlar