Seçilirse makam odasına internetten canlı izletecek

Saadet Partisi(SP) Battalgazi Belediye Başkan adayı Mustafa Canbay, görev seçilmesi halinde başkanlık makam odasına kurulacak kamera sistemiyle tüm görüşmeleri internetten izleme imkanı sunacaklarını, belediye dışında olduklarında nerede olduğunu paylaşa.

Google Haberlere Abone ol
Seçilirse makam odasına internetten canlı izletecek

Saadet Partisi(SP) Battalgazi Belediye Başkan adayı Mustafa Canbay, görev seçilmesi halinde başkanlık makam odasına kurulacak kamera sistemiyle tüm görüşmeleri internetten izleme imkanı sunacaklarını, belediye dışında olduklarında nerede olduğunu paylaşacağını belirtti.

    Büyükşehir statüsü kazanan Malatya’nın merkez ilçesi Battalgazi Belediye Başkan adayı Canbay, yaptığı açıklamada, her kesimi kucaklayarak ilçeye hizmet için çıktıklarını belirtti. ‘Milli görüş belediyeciliğinde halka hizmet hakka hizmettir’ düsturuyla yönetime talip olduklarını anlatan Canbay, şöyle devam etti: “Bilindiği üzere 2004 yılında milli görüşün 1. belediyeler devriminde 3 Ç ilkesini kullanmıştık. Yani halkımızı çöp, çamur ve çukurlardan kurtaracağız demiştik. Şimdide 3T ilkeleri ile yola çıktık ve Battalgazimizi bu 3T ilkeleri ile özlediği hizmetlere kavuşturacağız. 3T ile ifade ettiğimiz prensiplerimiz herkesim tarafından kabul görecek ve 30 Mart'ta Battalgazi’de bayrağı göğüsleyeceğiz inşallah. 3T ilkemizi ‘Temiz siyaset, temiz yönetim, temiz toplum’ şeklinde ifade ediyoruz.”

    Temiz siyaset anlayışı çerçevesinde kimseye hakaret etmeden, kimseyi ötekileştirmeden çalışacaklarını ifade eden Canbay, “Battalgazimiz için neler yapacağımızı konuşmak ve geleceğimizi inşa etmek olacaktır. Hangi partili olduğuna, bir önceki seçimde hangi partiye oy verdiğine, memleket ayrımı yapmadan, cemaat ayrımı yapmadan 300bin Battalgaziliyi bir ailenin fertleri olarak görüp, Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın deyimiyle herkesi alnından öpüp bağrımıza basacağız.” dedi.

    Temiz Yönetim ilkesi kapsamında şeffaf yönetim anlayışını hayata geçireceklerini söyleyen Canbay, belediye başkanlığı makam odasına kurulacak kamera sistemiyle insanlara tüm görüşmeleri internetten canlı izleme imkanı sağlayacaklarını ifade etti.

    Mustafa Canbay, şunları söyledi: “Rüşvet ve kayırmaya izin vermeden ilçenin tüm insanlarını aile gibi görerek hizmet edeceğiz. Bizim dışımızdaki partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve muhtarlarımızın da görüşlerini alarak hizmet etmek demektir. Makam odasına kamera sistemi kuracağız ve makam odasındaki tüm görüşmeler internet aracılığı ile izlenecektir. Makamda olmadığımız saatlerde ise nerede olduğumuz yine internet aracılığıyla halkımızla paylaşılacaktır. Cumartesi günleri dahil her sabah 8-10 saatleri arası randevusuz vatandaşlarımızı kabul edip sıkıntıları ve önerilerini dinleyeceğiz. Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızın da büyük bölümünü Battalgazililerle birlikte geçireceğiz. İhalelere Şeffaflık getireceğiz; İhale odasına kamera sistemi kuracağız ve vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. İhale öncesinde belediyemizin önündeki dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçları, kimin, hangi fiyatı verdiği de duyurulacaktır. Hemşehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak, tek ölçümüz Battalgazililerin menfaati olacaktır.”

    Canbay, temiz toplum ilkesi çerçevesinde ilçede sevgi ile barışın yaşandığı bir ortam hazırlamaya çalışacaklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar