Şaşırtan MHP izahatsı!

Buldan, Dolmabahçe'de verilen görüntüyü sürecinin barış sürecine evrilebilmesi için CHP ya da MHP ile de verebileceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Şaşırtan MHP izahatsı!

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Dolmabahçe Sarayında verilen görüntüyü sürecinin sulh sürecine evrilebilmesi için iktidarda olmaları mecburiyetinde CHP yahut MHP ile de verebileceklerini söyledi.  
 
TBMM Genel Kurulunda yapılan İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde konuşan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, HDP’li ve AK Partili milletvekillerinin Dolmabahçe Sarayında verdikleri görüntünün barışa bulunan inancın görüntüsü olduğunu söyledi.
 
 HDP ve AK Partili milletvekillerinin Dolmabahçe Sarayında verdikleri görüntünün yansıması ile beraber müşterek devinim ettikleri eleştirisine yanıt verici Buldan, “AKP Hükûmeti iktidarda bulunduğu için biz onlarla tıpkı görüntüyü verdik, onun yerine CHP iktidarda olsaydı, MHP iktidarda olsaydı bu sürecin bir sulh sürecine evrilebilmesi için tıpkı görüntüyü sizlerle de verirdik. O yüzden, biz bu ülkeye barışın gelmesi için, biz bu ülkeye demokrasinin gelmesi için, eşitliklerin ve kardeşliğin gelmesi için iktidar partisi kimse, o görüntüyü eda etmek durumundayız. Şu anda muhatabımız onlar bulunduğu için bu halde bulunuyoruz” diye konuştu.
 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar