Sarıgül: Büyükşehirde iktidara doğru yaklaştık

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul’da CHP’nin adım adım büyükşehirde iktidara doğru yaklaştığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Büyükşehirde iktidara doğru yaklaştık

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul’da CHP’nin adım adım büyükşehirde iktidara doğru yaklaştığını söyledi. Sarıgül, bütün ilçelerde belediye başkanlarıyla adım adım İstanbul’da görevi devralmak için hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti.

Mustafa Sarıgül, Ankara’dan İstanbul’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için Atatürk Havalimanı VIP salonuna geldi.

Bir gazetecinin “Sarıyer’deki durumla ilgili bir şey söyleyecek misiniz?” sorusu üzerine Sarıgül, CHP’nin İstanbul’da dimdik ayakta olduğunu söyledi. İstanbul’da CHP’nin adım adım büyükşehirde iktidara doğru yaklaştığını aktaran Sarıgül, “Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden yurttaşlarımla beraber oluyorum. Yurttaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakayı görüyorum. İstanbul’da bütün yurttaşlarımız değişiklik istiyor. İnşallah 30 Mart akşamı İstanbul’da, bütün yurttaşlarımızı kapsayacak olan bir anlayışla iktidarda olacağız. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmem söz konusu değil. Ve yurttaşlarım sahada bu ilgiyi en güzel şekilde gösteriyorlar. Cumhuriyet Halk Partimiz bütün birimleri bütün ilçelerde belediye başkanlarımızla büyükşehir, adaylarımızla adım adım İstanbul’da görevi devralmak için hazırlıklarını yapıyorlar. Ama görevi devraldığımız zaman bize oy veren yurttaşlarımızın haklarını hukuklarını koruyacağız. Ama bize oy vermeyen yurttaşlarımızın da haklarını koruyacağız. Kesinlikle ötekimiz olmayacak.” dedi.
CİHAN

Yorumlar