Salih Kapusuz: CHP ajanlık yapmaktadır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP’yi ajanlık yapmakla itham etti. Kapusuz, "CHP artık bir siyasi parti gibi hareket etmemektedir.

Google Haberlere Abone ol
Salih Kapusuz: CHP ajanlık yapmaktadır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP’yi ajanlık yapmakla itham etti. Kapusuz, "CHP artık bir siyasi parti gibi hareket etmemektedir. Yasa dışı ses kaydı yayınları, cep telefonu sinyal kayıtları, montaj kasetler ve şantajlarla adeta ajanlık faaliyeti yürütmektedir.” ifadelerini kullandı.

    Seçimler öncesinde yazılı bir açıklama yapan Kapusuz, ilk olarak Suriye uçağının düşürülmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu. "Kamuoyunun bildiği üzere pazar günü Hava Kuvvetlerimiz tarafından hava sahamızı ihlal eden bir Suriye uçağı düşürüldü. Ülkemizin hava sahasının korunması noktasında ne kadar kararlı olduğumuz tüm dünyaya gösterilmiş oldu. Bu gelişme, bu milletin birer ferdi olarak hepimizi sevindirdi.” ifadelerini kullandı.

    CHP’nin bu konu hakkındaki açıklamalarını eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, "Hava sahası ihlali yapan Suriye uçağının düşürülmesinden sonra ilk açıklama Suriye’deki zalim rejim tarafından değil de CHP tarafından yapıldı. CHP açıkça Esed rejiminin sözcülüğünü yaparak Türkiye’yi tehdit etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Esed adına ekrana çıktı ve Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı’na gözdağı vererek 'Uyarıyorum seni! ucuz işlere girme' dedi. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin hava sahası güvenliğini sağlamasını “Ucuz İşler” olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, Esed’i değil de Türkiye’yi tehdit ederek kime karşı aidiyet duygusu hissettiğini ortaya koymuştur. Kılıçdaroğlu şunu bilmelidir ki Vatanı ve sınırlarımızı savunmak kendisinin nitelendirdiği gibi 'Ucuz İşler' değildir. Bu millet, görevini yapan Türk Silahlı Kuvvetleri'yle ve pilotlarımızla iftihar ederken Kılıçdaroğlu, Suriye uçakları ve Esed için üzüntü duymuştur. Bununla da kalmayıp Esed adına sözcülük yapmıştır. Peki Kılıçdaroğlu ne bekliyordu? Suriye uçaklarının hava sahamızdan içeriye girmesine müsaade mi edecektik? Elbette buna müsaade edilemezdi ve Hava kuvvetlerimiz kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getirerek gerekeni yaptı.” diye konuştu.

    Seçim yaklaştıkça CHP’yi korku sardığını ve hezeyan dolu açıklamalar yapmakta olduğunu iddia eden Kapusuz, şöyle devam etti: "CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran 'Bu hafta önemli gelişmeler olacak Tayyip Erdoğan 30 Mart’ı göremeyebilir siyasetten çekilebilir' demek suretiyle CHP’nin son günlerdeki komploların bir parçası olduğunu ilan etmiştir. Kendi Genel Başkanlarını kongrelerle değil kasetlerle değiştiren CHP, açıkça bu montaj ve şantaj çetesinin siyasi temsilcisi olduğunu kamuoyuna deklare etmiştir. Umut Oran bu açıklamalarıyla siyasi şantaj yapmakta ve seçim galibiyeti alamayacağını gören CHP için tek çarenin 'AK Parti’yi seçime sokmamak' olduğunu ilan etmektedir. Tüm milletimiz şunu bilsin ki; CHP, Paralel Çete ve Kirli İttifakın iç-dış iştirakçileri hangi komployu kurarsa kursun, hangi şantajı yaparsa yapsın AK Parti olarak bugüne kadar boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz. Diz çökmeyeceğiz. Çünkü biz milletimize güveniyoruz, aziz milletimiz bu komploları boşa çıkaracak ve bunlara sandıkta gereken dersi verecektir. Bütün bu gelişmeler göstermektedir ki; CHP artık bir siyasi parti gibi hareket etmemektedir. Yasa dışı ses kaydı yayınları, cep telefonu sinyal kayıtları, montaj kasetler ve şantajlarla adeta ajanlık faaliyeti yürütmektedir. CHP’nin iradesi artık tamamen Paralel Çete’nin eline geçmiştir. CHP’ye verilecek her oy, bu Paralel Çetenin ve Kirli İttifakın daha da güçlenmesine ve vesayetin siyaseti teslim almasına neden olacaktır. Esasen milletimiz tüm bu gelişmeleri yakından takip etmekte ve tüm gerçekleri idrak etmektedir. Onun içindir ki CHP’yi 30 Mart korkusu sarmıştır. Zira 30 Mart yaklaşmaktadır ve CHP’ye seçim yenilgisi görünmektedir. Kılıçdaroğlu ise koltuğunun gitmekte olduğunu farketmektedir. Zira 'Abbas Yolcudur' yani Kılıçdaroğlu’na yol görünmektedir. Bunun içindir ki son bir hamleyle, işbirliği yaptıkları paralel örgütten yeni sahte kasetler imal etmesini beklemektedirler. Biz onlar gibi karanlık çetelerden, örgütlerden, kirli ittifaklardan, kasetlerden, güç almıyoruz biz gücümüzü milletten alıyoruz. Aziz Milletimize çağrımız şudur; Sandığa gidin ve bu kirli oyunu bozun! Birliğimize, dirliğimize ve bütünlüğümüze kastedenlere karşı sandığa sahip çıkın! Dışarıdaki işbirlikçileriyle şantaj yapanlara değil ülkeye hizmet edenlere ve siyaset yapanlara oyunuzu verin." CİHAN

Yorumlar