Saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu: Asla geri adım atmayacağız

Partisinin Meclis Grup toplantısında konuşmak için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kişinin saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu: Asla geri adım atmayacağız

Partisinin Meclis Grup toplantısında konuşmak için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kişinin saldırısına uğradı. Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ı tebrik ettiği sırada yumruklu saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'nu korumaları hemen olay yerinden uzaklaştırdı. Saldırıyı yapan şahıs ise gözaltına alındı. Şahsın attığı yumruk Kılıçdaroğlu'na isabet ettiği belirtiliyor.

Yaşanan kargaşanın ardından Kılıçdaroğlu, Meclis'te grubuna gelerek partililere seslendi. Yuh seslerinin ardından partililer, "Başbakan Kemal" diye slogan attı. Herkesi sükunete davet eden Kılıçdaroğlu, "Demokrasi yolu, engellenemez. Bu CHP liderine yapılan ilk saldırı değildir. Rahmetli İnönü'ye de saldırı oldu. Tek bir amacımız var. Bu ülkeye ya demokrasiyi getireceğiz ya getireceğiz. Öyle birisi yumruk atacak, biz geri atacağız, asla geri adım atmayacağız, inançlarımızdan vazgeçmeyeceğiz." dedi. CİHAN

Yorumlar