Sakık: Tehditle oy veren namerttir

Partisinin düzenlediği mitingde konuşan belediye eş başkan adayı Sırrı Sakık, Ağrı’da devletin seçim için bütün imkanları seferber ettiğini, adil olmayan bir ortamda seçime gideceklerini söyledi.“Ağrı’nın selameti için kazandığımız...

Google Haberlere Abone ol
Sakık: Tehditle oy veren namerttir

Partisinin düzenlediği mitingde konuşan belediye eş başkan adayı Sırrı Sakık, Ağrı’da devletin seçim için bütün imkanları seferber ettiğini, adil olmayan bir ortamda seçime gideceklerini söyledi.

“Ağrı’nın selameti için kazandığımız seçimi huzur için Ağrı’ya armağan ettik.” diyen Sakık, şunları kaydetti: “İyi ki de yaptık, bundan hiçbir pişmanlık duymuyoruz. Bizim karşımızda devasa bir güç var. Devlet ve iktidar devletin bütün imkanlarını kullanıyorlar. Artık bu topraklarda size zafer yoktur. Ağrı halkı iradesini ortaya koydu. Tehditle oy alıyor diyorlardı. Ben demokratik siyasetin hayat bulması için bu kente geldim. Ey halkım beni duyun sizinle tehditle oy isteyen bir insan varsa namerttir. Eğer tehditle siz de bize oy verirseniz siz de namertsiniz. Eğer biz 30 yıllık mücadelemizde halkımızın gönlünde taht kurmamışsak hiçbir kirli makamda oturmayız. Bizim nasıl ateş çemberinden gelip kurtlarla dans ettiğimizi bilmiyorsunuz.”

Dağa çıkan gençlerle ilgili olarak da konuşan Sakık, barış sağlanmadığı takdirde bu sayının hep olacağını ileri sürdü. Sakık, “Hiç kimsenin silaha, şiddete başvurmayacağı bir yasal düzenlemenin yapılmasını istiyoruz. Gençlerin dağa çıkmaması ve indirilmesi için çalışmalar yapılmalı.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar