Said Şahin: Bu coğrafya bedel istiyor

"Yaşadığımız bu coğrafya bedel isteyen bir coğrafyadır, çünkü dünyanın gözünü diktiği, yüzyıllardır hakim olmak istediği bir coğrafyadır burası"

Google Haberlere Abone ol
Said Şahin: Bu coğrafya bedel istiyor
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin, "Yaşadığımız bu coğrafya bedel isteyen bir coğrafyadır, çünkü dünyanın gözünü diktiği, yüzyıllardır hakim olmak istediği bir coğrafyadır burası." dedi.

Karlıova ilçesinde partisinin organize ettiği bayramlaşma programına katılan Şahin, ilçe halkıyla bayramlaştı. Şahin, burada yaptığı konuşmada, 2014 Kurban Bayramı'nda kardeşlerini kaybettiklerini anımsattı.

Değerli kardeşlerini kurban verdiklerini ve onları hayırla yadettiklerini ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Kurban Bayramı'nda İbrahimlerin yaşadığı günlerde, Nemrut'un ateşte yakmak istediği İbrahim’in hatıralarının yaşandığı bu Kurban Bayramı'nda, kardeşlerimizin yakıldığı gündür bizim için Kurban Bayramı. Bizler onların aramızda olmamalarına üzülüyoruz ama bir yandan da seviniyoruz, çünkü eninde sonunda ölümle terk edilip gideceğimiz bu dünyayı, en güzel şekilde şahadetle terk ettiler, ölümü şahadetle taçlandırdılar. Bizler öyle inanıyoruz çünkü 'şehitler diridirler ve Rablerinin katında rızıklandırılıyorlar, onlar hayattadır ve sizler onun farkında değilsiniz' diyor Rabbimiz. Bu yüzden Rableri tarafında rızıklanan kardeşlerimize seviniyoruz. Yüce Rabbim onların kanını bu coğrafyanın bereketine dönüştürsün."

Ülkede fırsat bulunduğunda darbe yapılmak istendiğini dile getiren Şahin, bu ülkenin geleceğine, İslam'ına ve Müslümanlığına darbe yapmak istendiğini ifade etti.

Amerika ve İsrail'in çeşitli örgütlerle darbe yaptıklarını öne süren Şahin, 6-7 Ekim'de PKK eliyle darbe yaptıklarını ama genç kardeşlerinin canlarını vererek bu darbeyi önlediklerini belirtti.
O darbenin boşa çıkmasını sağladılarını ve bir yandan da onların iç yüzlerini ortaya çıkarmaya vesile olduklarını aktaran Şahin, "Yine 15 Temmuz’da 245 kardeşimiz fedakarca can vermeseydi, tankların önüne çıkmasaydı, uzanan namlulara göğsünü siper etmeseydi yine memleket çok farklı yerlerde olacaktı. 245 kardeşimiz kahramanca can verdi ve memleketin geleceği kurtarıldı. Yaşadığımız bu coğrafya bedel isteyen bir coğrafyadır, çünkü dünyanın gözünü diktiği, yüzyıllardır hakim olmak istediği bir coğrafyadır burası." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Said Şahin ve beraberindekiler, ilçede bulunan taziye evlerine giderek ailelere başsağlığı diledi.

Yorumlar