Şahin'den helikopter açıklaması: İhtiyaç halinde kamu imkanları kullanılabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yerel seçim çalışmaları sırasında ambulans helikopterle Kütahya'ya gitmesi ile ilgili soru üzerine, “İhtiyaç duyarlarsa kamu imkanlarını da kullanabilirler.

Google Haberlere Abone ol
Şahin'den helikopter açıklaması: İhtiyaç halinde kamu imkanları kullanılabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yerel seçim çalışmaları sırasında ambulans helikopterle Kütahya'ya gitmesi ile ilgili soru üzerine, “İhtiyaç duyarlarsa kamu imkanlarını da kullanabilirler.” dedi.

Seçim çalışmaları için Bolu'ya gelen ve Bolu Kent Meydanı açılışını yapan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, açılış öncesi Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nı makamında ziyaret etti. Bolu izlenimlerini aktaran Şahin daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yerel seçim çalışmaları sırasında ambulans helikopterle Kütahya'ya gitmesi ile ilgili sosyal medyada oluşan tepki ile ilgili soruyu üzerine Şahin, şunları söyledi: “Seçim takvimine göre son 10 gün işte açılış yasağı ve kamu imkanlarının kullanılmaması gibi Yüksek Seçim Kurulu’nun bir kararı var. Onun dışında sayın bakanların, kamu görevlilerinin normal çalışmaları içerisinde ihtiyaç duyarlarsa kamu imkanlarını da kullanabilirler. O bakımdan Sayın Bakanımızın helikopterinden söz ediliyor. Onun ile ilgili doğrusu bilgim yok. Yoğun çalışmalardan dolayı takip edemedim. Ama son 10 güne girmediğimize göre bunun eleştiri konusu yapılmasını da doğru bulmuyorum.”

Şahin daha sonra Kent Meydanı’nın açılışını yaptı. Ardından esnaf ziyaretini gerçekleştiren Şahin, İzzet Baysal Caddesi’nde seçim çalışması yaptığı sırada CHP Gençlik Kolları üyesi bir kız, yanına gelerek elindeki Türk bayrağını armağan etti. Şahin, bayrağı alıp kısa bir süre genç kız ile sohbet etti.
CİHAN

Yorumlar