Şahin: Elinde belge olan salı gününü beklemesin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, elinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı suçlayacak bilgi ve belge olanların bunu salıyı beklemeden çıkarmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
Şahin: Elinde belge olan salı gününü beklemesin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, elinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı suçlayacak bilgi ve belge olanların bunu salıyı beklemeden çıkarmasını istedi.

Partisinin Dedeman Oteli’nde düzenlediği toplantıda konuşan Şahin, 30 Mart mahalli idareler seçimlerinin yerel seçim olmaktan çıkarıldığını belirtti. Şahin, “CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, dün bir konuşmasında, ‘bu hafta Erdoğan’ın korktuğu başına gelecek, belki de 30 Mart’ı göremeden siyasetten çekilecek’ demiş. Kim söylüyor bunu? Ana muhalefet partisi genel başkan yardımcısı… Bu söz ancak bir darbecinin ağzından çıkabilir. İş başında bulunan bir iktidara darbe planlamış olan birinin ağzından çıkabilir. Çünkü demokrasilerde iktidarlar sandıkla gelir, sandıkla gider. Ne olacakmış önümüzdeki hafta?” dedi.

"ELİNDE BELGESİ OLAN ŞİMDİ ÇIKARSIN"

Sosyal medyada 25 Mart Salı günü Başbakan Erdoğan ile ilgili bir şeylerin çıkacağı yönündeki iddialara değinen Mehmet Ali Şahin, şunları söyledi: “Eğer birilerinin elinde Başbakan’ı suçlayacak bilgi ve belge varsa, niye ortaya çıkarmıyorsunuz, adam gibi? Yargı mercilerine verin, gereken yapılsın. Ne yapmak istiyorsunuz? Sandık dışı yollarla iktidarları alaşağı etme geleneği Türkiye’de uzun süre bu ülkeye zarar verdi. Hala o kafaya sahip olanlar sandık dışı yollarla Başbakan’ı ve iktidarları alaşağı etme gayreti içerisindeler. Bizim millete hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Birtakım uydurma montajlarla bu ülkede birileri sandık dışı yollarla darbe yapmak istiyor. Maalesef buna 1960’larda rahmetli Menderes’e yaptıklarına benzer bir yolla Tayyip Erdoğan’a bunu yapabileceklerini düşünüyorlar. Köprünün altından çok sular geçti, bu milletin demokrasi bilinci arttı. Ne yapacaksanız, ne çıkaracaksanız, ne söyleyecekseniz, mertseniz söyleyin. Salı gününü beklemeyin.” Şahin, bu yollarla Erdoğan ve AK Parti’nin önünü kesmeye çalışanların 30 Mart’ta avucunu yalayacağını kaydetti. CİHAN

Yorumlar