Saatcı, Fethiye'de DP'den yeniden başkan seçildi

Mahalli idareler seçiminde Fethiye'den aday olan DP adayı Behçet Saatcı, 4'üncü kez belediye başkanı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Saatcı, Fethiye'de DP'den yeniden başkan seçildi

Mahalli idareler seçiminde Fethiye'den aday olan DP adayı Behçet Saatcı, 4'üncü kez belediye başkanı oldu.

Aylardır beklenen 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi Fethiye'de sorunsuz bir şekilde tamamlandı. 99 bin 385 seçmenin bulunduğu Fethiye'de 313 sandık açıldı. Kalan 22 sandığa ve henüz resmi olmayan verilere göre, Demokrat Parti başkan adayı Behçet Saatcı yeniden Fethiye belediye başkanı seçildi. Saatcı'yı sevenler resmi sonuçları beklemeden kutlamalara başladı. Beşkaza Meydanı'nda toplanan binlerce kişiye yönelik bir konuşma yapan Behçet Saatcı, hizmetlere devam mesajı verdi. Adeta bir balkon konuşması havasında geçen konuşmasında Saatcı, önemli mesajlar verdi.

Saatcı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu bir siyasi hareket değildir. Bu güney Amerika ülkelerinde olduğu gibi bir halk hareketidir. Halk devrimidir. Bu işe katkı sağlayan herkese selam olsun. Her türlü karalamaya, her türlü belden aşağı vurmaya, her türlü edepsizliğe karşı dimdik duranlara selam olsun. Çok merak ediyorum. Her türlü hakareti yapanlar, karalamayı yapanlar gözlerimize nasıl bakacaklar acaba. Utanmayacaklar mı. Bir mesajım da Ankara’ya. Siz beni partiden ihraç edebilirsiniz ama gönüllerden ihraç edemezsiniz. Bu zafer benimdir diyenlerin, inandım diyen sizlerin zaferidir. Sırtını büyükşehire, Ankara’ya dayayın diyenler kaybetti, Beşkaza’ya sırtını verenler kazandı. Biz Fethiye’de bütün sivil toplum kuruluşlarıyla içiçeyiz. Bunu bile kıskandılar.“

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yeni döneme yeni projelerle girmeye hazırlanıyor. Saatcı tarafından hazırlanan projelerin başında Ölüdeniz, Çiftlik, Çamköy, Göcek ve Karaçulha'yı kapsayan bölgesel kanalizasyon sistemi, marina ve kruvaziyer limanları geliyor. Geçtiğimiz dönem iktidar partisi tarafından onay alamayan bu projeler için halk desteği ile yeniden kapıları zorlamayı düşünen Saatcı’nın, yeni dönem için hazırladığı projelerden bazıları şöyle: Devlet Hastanesi önünde bulunan sazlık alana yapılacak Fethiye Rekreasyon Projesi, içerisinde basketbol ve voleybol sahları bulunan, yüzme havuzu yer alan Karaçulha spor kompleksi, Esenköy spor ve kamp alanı, deniz üzerine seyir köprüsü, İşletme Fakültesi’ne ait olacak blokların yapımının sağlanması.




CİHAN

Yorumlar