Saadet Partisi Genel Başkanlığı için oy verme işlemi başladı

Saadet Partisi (SAADET) 5. Olağan Kongresi için oy verme işlemi başladı. Genel Başkan adayı Fatih Erbakan’ın ardından liste ve siyasi konuşma yapması beklenen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak vakit darlığı nedeniyle konuşma yapmadı. 5....

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi Genel Başkanlığı için oy verme işlemi başladı

Saadet Partisi (SAADET) 5. Olağan Kongresi için oy verme işlemi başladı. Genel Başkan adayı Fatih Erbakan’ın ardından liste ve siyasi konuşma yapması beklenen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak vakit darlığı nedeniyle konuşma yapmadı.

5. Olagan Büyük Kongre, Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile partinin kurucusu ve rahmetli Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, genel başkanlık için yarışıyor. Fatih Erbakan’ın ardından listeler hakkında konuşma hakkı bulunan Kamalak vakit darlığı ve seçime geçişmesi için konuşma hakkından feragat etti. Kamalak kürsüye çıkarak şu ifadeleri kullandı: "Fatih bey kardeşimi sevgi ile bağrıma basıyor. Hepinizi hürmetle selamlıyorum. Namazlarımız da tehlikeye girmek üzere. Sizler zaten aklıselim insanlarsınız ne anlatacağım size.”

Hem listeler hem de siyasi konuşma yapmak isteyen delegeler de haklarından feragat ederek genel başkanlık seçimine geçilmesini istedi. Delegeler genel başkanı seçmek için oy verme işlemine başladı.

CİHAN

Yorumlar