Polislere kelepçe takılması Meclis gündemine taşındı

Yolsuzluk, darbe girişimleri ve KCK soruşturmalarında görev alan emniyet personelinin sahur vakti gözaltına alındıktan sonra kelepçe takılması, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşındı.     Bağımsız Kütahya...

Google Haberlere Abone ol
Polislere kelepçe takılması Meclis gündemine taşındı

Yolsuzluk, darbe girişimleri ve KCK soruşturmalarında görev alan emniyet personelinin sahur vakti gözaltına alındıktan sonra kelepçe takılması, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşındı.

    Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından cevaplandırılması istemiyle Meclis Başkanlığı'na soru önergesi verdi. Bal, şu soruları yöneltti:

22 Temmuz 2014 günü yapılan İstanbul merkezli operasyonda, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’u arayıp, gözaltına alınan emniyet mensuplarına kelepçe takılmasını istediniz mi?

İstanbul Emniyet Müdürü Emniyet Selami Altınok ve ekibini 22 Temmuz operasyonuna teşvik ederken, kendilerine dokunulmazlık sağlayacak bir yasa çıkarmaya söz verdiniz mi?

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’a yapılacak ilk genel seçimlerde, milletvekili yapılacağı yönünde bir söz verdiniz mi? CİHAN

Yorumlar