Perinçek: Türkiye'nin en büyük partisi biziz

Seçimlerde çok büyük oy patlaması yapacaklarını dile getiren Doğu Perinçek'ten tyükselişılacak izahatlar...

Google Haberlere Abone ol
Perinçek: Türkiye'nin en büyük partisi biziz

Türkiye'deki bütün sınıfları kucaklayan bir programa sahip olduklarını dile getiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, beş milyon oy alıp barajı geçmeyi hedefliyoruz. Bazı anketlerde oylarımızın arttıği görülüyor, izahatsında bulundu. 

Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a konuşan Perinçek, "Girdiğiniz her seçimde binde ile anlatım edilen oranlarda oy alıyorsunuz fakat sizin hiç moraliniz bozulmuyor. Bunu nasıl başarıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı: 

"ABD, Türkiye'yi bölmek için bir operasyon yaptığında Türk Silahlı Kuvvetleri ile Vatan Partisi'ne yöneliyor. Demek ki Türkiye'nin en büyük partisi biziz."

Perinçek, röportajın devamında ise şu sorulara yanıt verdi: 

Oy ciddi değil mi?

DOĞU PERİNÇEK: Oyu önemsiz görmüyoruz fakat küresel merkezlerden bakılınca milletin bütünlüğünü ve Atatürkçülüğü savunan bir parti şekilde görülüyor ve misyon alınıyoruz. Demek ki uluslararası çapta varlığı adisyona gelen diri bir partiyiz. Yüzde 10 barajı bizim bunun şeklinde partiler için getirildi. Baraj olmasa bizim alacağımız oyu kimse hesap edemez.

Seçim gecesi neticeler ortaya çıktığında siz ne yapıyorsunuz? Bir çöküş yaşamıyor musunuz?

DOĞU PERİNÇEK: Üzüntü duymamak elde değil. Ama kendimize korkmadan ve metanetle karşılıyoruz. Hedeflerimize inanıyoruz. "Bu aşılacak diyoruz" yani.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar