Patlamayla ilgili HDP'den il açıklama geldi

HDP Milletvekili Meral Danış Beştaş, Mitingimizi hazmedemeyenler bu seçim sürecini şiddetle bulandırmaya çalışıyorlar." açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Patlamayla ilgili HDP'den il açıklama geldi
 Mersin ve Adana'daki HDP binalarında patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi yaralandı. İki ilde gerçekleşen patlamalarla ilgili HDP'den ilk açıklama geldi. HDP Milletvekili Meral Danış Beştaş, Mitingimizi hazmedemeyenler bu seçim sürecini şiddetle bulandırmaya çalışıyorlar." açıklamasında bulundu.
HDP'den Mersin ve Adana'daki HDP binalarında gerçekleşen patlamalarla ilgili ilk açıklamayı HDP Milletvekili Meral Danış Beştaş yaptı. 
Beştaş şunları söyledi: 
"Adana'dayım, Şu an 3 yaralımız var. İlçe binamızın içine bomba konulmuş. Aynı saatte, Mersin'deki il binamızın teras katına bomba konulmuş. Bir bombalı saldırıyla karşı karşıyayız. Burada 3 yaralımız var. Şu anda ikisi tomografide, filmleri çekiliyor. İlçe Eş Başkanımız Hüseyin Beyaz, Seçim Koordinasyonu üyemiz Sebahattin Çirkinbaş ve İbrahim Yakut Şu sabah 10'a 10 kala binadaydık. Çok kalabalıktık. Çok ciddi bir saldırı olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle hastalarımızın durumunu tespit etmemiz lazım. Mersin'deki mitingimiz var. Mitingimizi hazmedemeyenler bu seçim sürecini şiddetle bulandırmaya çalışıyorlar. Tüm Türkiye halkları bunları görüyor."

Yorumlar