Öztürk: Hiçbir hükümet bu kadar yolsuzluğa boğazına kadar bulaşmamıştı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, AK Parti hükümeti döneminde siyasetin bu kadar çirkinleşmediğini vurgulayıp, "Hiçbir hükümet bu kadar yolsuzluğa boğazına kadar bulaşmamıştı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Öztürk: Hiçbir hükümet bu kadar yolsuzluğa boğazına kadar bulaşmamıştı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, AK Parti hükümeti döneminde siyasetin bu kadar çirkinleşmediğini vurgulayıp, "Hiçbir hükümet bu kadar yolsuzluğa boğazına kadar bulaşmamıştı" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Olur'da gerçekleştirdiği açık hava mitinginde gövde gösterisi yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, İl Başkanı Zekai Kaya ve Olur Belediye başkan adayı Asım Bulut'un katıldığı mitinge çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

Mitingde bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, halkın büyük teveccühüne mazhar olduklarını söyledi. Öztürk, AK Parti iktidarı döneminde Olur Adliyesi başta olmak üzere bir çok kurumun kapatılmasının vatandaşa saygısızlık ve ihanet olduğunu ifade etti. Oltulu İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Devlet Müsteşarlığı döneminde Olur'daki bazı resmi kurumların kapatıldığını hatırlatan Öztürk, "Sayın Ala, sen Başbakanlık Başmüsteşarı olduğun dönemde kapandı bu adliye, şimdi hangi yüzle Olur'dan, Olurlulardan oy istiyorsun. Bu Olurlunun suçu birbirlerini öldürmemeleri mi, hırsızlık yapmamaları mı, huzursuzluk çıkarmamaları mı.1992’de 25 teröristi ilçe köylerinde barındırmayıp öldürmeleri mi. Bugün çıkmış hangi hakla ve yüzle Olurludan oy istiyorsun. Olur göç verdi. Olur'u erittiniz." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, istifa eden bakanlar ve çocuklarının isminin karıştığı yolsuzluk ve rüşvet operasyonları üzerinden de hükümete yüklenerek, "Sayın Başbakan yolsuzlukların rüşvetin hesabını vermeli. Ayakkabı kutularından çıkan paraların, yatak odalarından çıkan 7 çelik kasa içerisindeki dolar ve avroların açıklaması yapılmalı. Bu hükümet döneminde siyaset bu kadar çirkinleşmemişti. Hiçbir hükümet bu kadar yolsuzluğa boğazına kadar bulaşmamıştı." diye konuştu.

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi ve hizmet camiasına yönelik mesnetsiz iddia ve hakaretlere de değinen Öztürk, şöyle konuştu: "Düne kadar, Muhterem Fethullah Gülen'e 'dön' diyordun. Ne oldu ne değişti de bugün düşman ilan ediyorsunuz Muhterem Hocaefendi'yi. Sayın Başbakan ötekileştirici, nefret söylemlerinle neden bu insanları kutuplaştırıyorsun, dolduruşa getiriyorsun Bu nefret söylemlerinden neden bu kadar çok mutluluk duyuyorsun anlamak mümkün değil."

Öztürk'ün konuşmasının ardından AKP'li olduğunu belirten bir vatandaş Öztürk'e sarılıp ağlaması ise dikkat çekti.

Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise 31 Mart sabahı büyükşehir ve Olur başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanlıklarını alacaklarını belirtti. Prof. Dr. Aydın adil, şeffaf bir yönetimle halkın hizmetkarı olacaklarını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar