Özdağ'dan ilginç seçim tanıtımı

MHP Gaziantep 1'inci sıra milletvekili adayı Ümit Özdağ, 'bisboard' adını verdiği, arkasında partisinin seçim vaatlerinin yazılı olduğu tabelalar olan bisikletlerle anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Özdağ'dan ilginç seçim tanıtımı

MHP adayı Ümit Özdağ, özel donanımla bisikletlerin arkasına partisinin vaatlerinin yazılı olduğu tabelaların bulunduğu bisikletleri yollara çıkardı. Partili gençlerin kullandığı ve üzerlerinde, MHP’nin seçim vaatlerinin yer aldığı bisikletler kentin sokaklarında dolaşırken, tanıtımını yaptığı ve 'bisboard' adını verdiği bisikletlerden birisini kullanan Ümit Özdağ, kampanya süresince farklılık yaratacaklarını söyledi. 
Taşınabilir özelliği ile MHP'nin seçim vaatlerinin kentin her noktasına ulaşacağını ifade eden Özdağ, "Bisboard dediğimiz bu fikri devreye soktuk. Bunlar kent yaşamına çevre ve gürültü kirliliği yükü getirmeyen, MHP'nin görüşlerini çok net bir şekilde vatandaşa iletmek için kullandığımız propaganda araçlarından sadece bir kısmı. Genç ülkücü kardeşlerimiz bu konuda bize yardımcı oluyorlar. 10 tane bisboard ile başladık ama ihtiyaca göre sayısı arttıracağız" dedi.

Yorumlar